Lugoj Beer Fest 2023, cel mai scump proiect „cultural” din acest an, costă 381.000 de lei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Delia, Connect-R, Guess Who, Spike, KuKy și alții vor urca pe scenă la Lugoj Beer Fest 2023

Asociația Festivaluri Pentru Tineri și Primăria Municipiului Lugoj pregătesc a doua ediție a evenimentului Lugoj BEER Fest!

Festivalul se va desfășura în perioada 21-23 iulie 2023, pe străzile din jurul Primăriei, unde se vor aduna toți iubitorii de muzică și distracție.

Că doar e un proiect foarte cultural, nu? Și la cultură toată lumea se înghesuie!

Proiectul, cel mai scump dintre toate proiectele „culturale” din acest an, este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj, cu suma de 381.000 de lei.

Scena special amenajată în fața Primăriei va fi animată de o pleiadă de artiști consacrați, care vor încânta publicul prezent.

Pe lista de artiști invitați se află nume sonore precum Delia, Connect-R, Guess Who, Spike, Mario Fresh, Macanache, KuKy, alexankadj și VDJ Sniper. Pe lângă concertele live ale artiștilor de top, festivalul va oferi și alte activități și atracții pentru toate gusturile.

Pentru cei mici, va fi amenajată o zonă specială cu ateliere gratuite, unde copiii se pot bucura de momente de creativitate și distracție.

De asemenea, food truck-urile de mâncare vor asigura gustări delicioase pentru toți participanții, iar un parc de distracții va fi deschis pentru cei dornici să se distreze la maxim.

Nu vor lipsi nici locurile de recreere și activitățile în aer liber, care vor aduce un plus de relaxare și divertisment în cadrul festivalului. Accesul este gratuit pentru toți participanții.

Numai că, la fel ca și anul trecut, acest festival al berii va fi fără mici. De ce nu și fără bere?

Pentru că lugojenii trebuie educați, cum spunea o „specialistă” din comisia de evaluare a proiectelor, prin asemenea exemple de „cultură urbană”!

Proiectul, cel mai scump dintre toate proiectele „culturale” din acest an, este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj, cu suma de 381.000 de lei.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.