Lucrările la magazinul Dedeman avansează în ciuda pandemiei care a blocat România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Magazinul Dedeman din Lugoj „răsare” în locul fostelor hale IURT din oraș, în ciuda faptului că România se află în continuare sub starea de urgență generată de apariția noului coronavirus, informează Lugojeanul.ro. Câteva fotografii postate pe rețelele sociale arată că lucrările se desfășoară în ritm alert, muncitorii, echipați corespunzător, lucrând la fundația viitorului magazin și chiar ridicând câteva schelete de clădire.

Lucrările la viitorul magazin de pe strada Timișorii au debutat la începutul lunii februarie, cu organizarea de șantier. După câteva zile de liniște, în care lugojenii se întrebau unde sunt muncitorii așteptați la Lugoj de ani buni, aceștia au ocupat terenul și au început să lucreze la viitoarea locație cu zeci de excavatoare și alte utilaje.

Construirea magazinului este astfel în grafic, ceea ce înseamnă că la toamnă acesta va fi inaugurat. Suprafaţa pe care se construieşte la Lugoj este de 35.521 mp.

Complexul comercial va cuprinde o construcţie principală reprezentând un magazin pentru vânzare materiale de construcţii precum: cărămizi, saci de ciment, blocuri ceramice, gresie ceramică, profile metalice, ţevi, tablă, plase sudate, placi gips carton, polistiren, vata minerală, lacuri şi vopsele, adezivi, dar şi alte produse pentru amenajări interioare.

În cadrul construcţiei realizate sunt delimitate diferitele zone funcţionale: spaţiu de primire clienţi, spaţiu de vânzare-depozitare, spaţii de primire, sortare, depozitare marfă, birouri administraţie, dotări sanitare pentru personal şi public, vestiare, funcţiuni complementare anexe (centrală termică, centrală de ventilare, tablou electric general etc.). Va exista şi o zonă în care se va amenaja o grădină, tip seră, cuprinzând zona de vânzare produse de grădinărit.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.