Lucrările de plombare și groapa de pe strada Buziașului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cu o imagine reprezentativă care prezintă un drum județean „ca-n palmă” (vezi imaginea de jos), LugojInfo titra la începutul lunii, mai exact în data de 9 mai: „Încep plombările. Drumurile județene și străzile Lugojului vor fi refăcute cam în aceeași perioadă”.

Apoi adăuga: „Lucrările de refacere a infrastructurii rutiere încep în această lună atât pe drumurile județene, cât și pe străzile din Lugoj. Fără vreo legătură, lucrările de plombare vor pune la grea încercare nervii șoferilor.

Consiliul Județean Timiș a finalizat săptămâna trecută licitația pentru mai multe tronsoane de drumuri județene. Începerea lucrărilor era așteptată de șoferi în condițiile în care au apărut gropi pe drumurile județene care leagă Lugojul de Buziaș, dar și Jabărul de Hitias.

Lucrări de plombare au fost anunțate și de Primăria Lugoj, care la mijlocul lunii va face cunoscut cine va reface carosabilul pe străzile din municipiu, a anunțat viceprimarul Lugojului, Bogdan Blidariu. În ambele cazuri, intervențiile sunt estimate să dureze între trei săptămâni și o lună”.

Iată că luna mai a trecut, va mai trece probabil o lună, poate două, iar drumurile încep să arate ca după bombardamentele din Ucraina.

Nu știm cum arată la această oră drumurile județene, dar în ceea ce privește Lugojul se poate spune că arată ca în imaginea de mai jos.

Groapa se află pe strada Buziașului, foarte aproape de sensul giratoriu de la Gammet 2000, e destul de mare și adâncă, dar cu fiecare zi se lățește și se adâncește și mai mult.

Deci nu lucrările de plombare pun la grea încercare nervii șoferilor, ci groapa din imagine în care, în clipele de trafic redus, se poate admira în liniște cerul albastru, mai albastru decât culoarea liberalilor.

Vor mai fi fiind și alte asemenea gropi în oraș, dar îi lăsăm pe consilierii locali și pe edili să le descopere. Ceea ce știm noi este că șoferii înjură de mama focului când dau în vreo groapă, așa cum înjură când dau peste calmatoarele montate pe străzi.

(N. S.)

Foto: LugojInfo.ro

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.