Lucrările de investiţii din municipiu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ În această perioadă municipali-tatea desfășoară pe teritoriul orașului lucrări la mai multe obiective de investiții. l În perioada următoare se va da ordinul de începere a lucrărilor la Sistematizarea rutieră a zonei Splaiul Morilor. Este un proiect amplu care va schimba complet aspectul zonei din jurul pieței agroalimentare „Timișul”. Conform contractului, lucrările se vor desfășura pe durata a 14 luni.

♦În prezent se desfășoară lucrări în parcul din zona străzilor D. Bolintineanu-I.D. Suciu – D. Cantemir. S-au montat bordurile la alei și s-a așternut stratul de balast stabilizat pe alei.

♦ Referitor la lucrările de reabilitare a Ștrandului Municipal, în prezent se pun la punct ultimele detalii de execuție urmând ca la final să aibă loc recepția. A fost încheiat contractul de furnizare a mobilierului cu care va fi dotat ștrandul (șezlonguri, umbrele, măsuțe, diferite atracții pentru copii). În perioada următoare vor începe demersurile pentru obținerea avizelor de funcționare. Continuă lucrările la celălalt obiectiv de investiții din incinta Ștrandului Municipal, respectiv la bazinul cu tobogan.

♦ Continuă și lucrările la proiectul de reabilitare a clădirii fostei cazarme de pe strada Banatului, nr. 8A, acolo unde se va amenaja noul sediu al Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj. A fost înlocuit acoperișul, a fost realizat luminatorul în partea din spate a clădirii. Reabilitarea fațadei este în stadiu avansat de execuție și în prezent se fac mici retușuri. În interior se execută lucrări la pardoseli și pereți. De asemenea, se lucrează la instalația electrică.

♦ Sunt în fază finală de execuție și lucrările la lotul 2 al drumului Tapia – Armădia. A fost turnat stratul de asfalt s-au curățat rigolele iar în prezent se lucrează la acostament.

♦ Din lotul de 8 străzi care sunt în curs de asfaltare în municipiu, la trei dintre acestea au fost finalizate lucrările. Este vorba de splaiul Tinereții, strada Lăcrămioarelor și strada Gării. Urmează străzile Padeșului Crinilor și Nera.

♦l Au fost atribuite contractele de lucrări pentru asfaltarea a două noi loturi de străzi din municipiu. Lotul 1 cuprinde străzile: Șirul Balta Lată, Norbert Pongracz, Zorilor, Livezilor, Ceferiștilor și D. Gherea. Lotul 2 prevede asfaltarea străzilor: Mărășești, Mărăști, Ion Neculce, Fdt. Ion Neculce și Rarău.

♦Este în curs activitatea de refacere a marcajelor rutiere din municipiu pe o suprafață totală de 5.500 mp. Până în prezent s-au realizat marcaje transversale pe o suprafață de circa 2.000 mp. În prezent se execută marcaje longitudinale și săgeți de orientare. Din întreaga suprafață prevăzută au mai rămas de executat circa 1.250 mp.

♦ A fost dat ordinul de începere a lucrărilor de branșare la noua rețea de apă pentru un număr de 650 de ♦ A fost asfaltat și tronsonul doi din zona Timișoarei 110. Urmează marcajele rutiere.

♦În această perioadă se așterne stratul de uzură la parcările din cartierul Micro 3.

♦ Este în curs achiziția publică pentru piese de schimb la complexele de jocuri pentru copii, repectiv tobogane și șezuturi pentru leagăne.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.