„Live în the City”, ediția a IV-a, „de la Clasic la… Rock”, cu Adrian Sidoreanu, trupa MIST și Cezar Costescu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ediția din acest an a manifestării “Live în the City” îi are protagoniști pe lugojenii de la trupa MIST și pe muzicianul Adrian Sidoreanu, cărora li se adaugă, invitat special, chitaristul Cezar Costescu.

Spectacolul, organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19.00, pe scenă Teatrului Municipal. Intrarea este liberă.

„Am hotărât ca anul acesta, prin spectacolul „Live în the City”, prezentăm ce are mai bun Lugojul în domeniul muzical, genurile clasic, blues sau rock.

Adrian Sidoreanu este muzicianul care , după o pauză de foarte mulți ani, a revenit „în forță”, reușind, prin multele concerte pe care le-a susținut, atingă un nivel performant, într-o zonă deloc facilă, aceea a chitarei clasice. Talentul, ambiția și, mai ales, orele de studiu l-au readus pe Sidoreanu în elita muzicienilor, devenind un nume care va rămâne în istoria culturală a orașului.

Trupa MIST, care a avut debutul oficial acum doi ani tot în cadrul spectacolului „Live în the City”, poate fi considerată, alături de trupele Beta, Logic și Anarhia, o trupă emblematică a Lugojului. Chiar dacă rock-ul a devenit un gen de nișă în România, trupa MIST a susținut numeroase concerte, confirmând este una dintre cele mai bune formații rock din țară. Cei șase componenți ai trupei, Cristi Vetanchitară, Cristi Rachitanchitară, Neluțu Căpraru bas, Denis Avram – tobe, Neluțu Todor – clape și Luci Avramescu – voce, prezintă publicului atât piese cover, ale unor trupe celebre, cât și compoziții proprii.

Lor li se va alătură, invitat special, Cezar Costescu, unul dintre cei mai buni chitariști din România”,  a declarat Augustin Bercean, coordonatorul acestui proiect.

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.