Ligia Iunia Dugulescu: „Mai mult cu mai puțin!”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mă numesc Ligia Iunia Dugulescu și am 50 de ani.
Sunt onorată să mă prezint în fața dumneavoastră și să vă spun că voi candida pentru locul 1 Senat din partea Partidului Mișcarea Populară Timiș! Doresc să intru în această competiție politică, deși nu sunt un politician, la invitația domnului Mihail Neamțu care reconstruiește platforma creștin democrată în România.

Credem în forța de schimbare ce o aduce o echipă de oameni noi, integri, motivați de valori și profesioniști. Știu că toți ne dorim politicieni mai buni, mai umani și mai sensibili la durerile și nevoile noastre, ne dorim un mod diferit de a face politică, astfel încât cei aleși să rămână conectați cu realitatea și cu noi!

Vrem ca votul nostru să aibe greutate în fiecare zi, nu doar o dată la 4 ani! Poate vă întrebați ce știu eu despre viața dumneavoastră și ce diferență aș putea să fac? Știu că un lider bun ascultă problemele oamenilor cu mare atenție, caută soluții, lucrează întotdeauna în echipă, înconjurat de specialiști, face parteneriate strategice și atrage constant resurse de orice fel.

La vârsta de 20 de ani, la doar 2 luni după Revoluție, am plecat în America pentru facultate. Acolo am învățat că munca și hărnicia sunt esențiale și sunt direct proporționale cu succesul, că orice începi trebuie să finalizezi până la ultimul detaliu, că marii lideri au avut parte de munca numită de noi „de jos” și de aceea orice meserie și om sunt respectate și onorate.

În America există cel mai bun serviciu cu clienții din lume pentru că ei sunt învățați cum să gândească ce se poate face, nu să accepte înainte de a încerca ideea că nu se poate. Ei au o mentalitate orientată pe soluții la orice problemă, pe claritate și simplificare.

Cuvântul e vital în construirea reputației! Fără recomandări nu se poate!

Loialitatea, corectitudinea, onestitatea, spiritul de echipă și de sacrificiu sunt toate extrem de importante în evaluarea fiecărei persoane! Acolo am învățat ce importantă e linia de autoritate și respectarea ei! Am învățat că liderii adevărați slujesc, încurajează, lucrează în echipă și dau credit oamenilor pentru munca lor; ei constant formează oameni. Am învățat că fară disciplină și organizare nu se realizează nimic! Acolo am învățat că furtul intelectual sau material nu e permis și are cele mai grave consecinte!

În 1995 am absolvit Tennessee Temple University din Chattanooga, TN, cu un BS în Pshychology și un Minor în Bible.

În Decembrie 1999 am lăsat în urmă viața bună de acolo și potențialul enorm de a ne realiza material și ne-am întors în România pentru a fi de folos și pentru a face o diferență în viața oamenilor de aici. Experiența mea din ultimii 20 de ani de când m-am reîntors în tară e de antreprenor, de consilier, de lider în domeniul administrativ și social; așa am învățat că provocările vin ca o avalanșă uneori și trebuie constant găsite soluții.

Înainte de a pleca la studii în America, am fost asistentă medicală la secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Victor Babeș din Timișoara pentru 2 ani și înțeleg bine și suferința fizică și fragilitatea ființei umane. În prezent mă ocup de Asociația Evanghelistica și de Caritate „Isus Speranța României”, înființată în 1990, imediat după Revoluție de tatăl meu, pastorul, poetul, omul politic, Petru Dugulescu! Aici derulăm mai multe proiecte umanitare pentru tineri, copii și bătrâni.

Să ascult problemele oamenilor și să caut soluții pentru binele lor îmi aduce multă bucurie.

Cel mai important rol din viața mea este acela de a fi mamă, nu doar pentru cele două fiice ale mele, ci și pentru cei 21 de copii de astăzi de la casa Frații lui Onisim, unul din proiectele organizației de care mă ocup, precum și pentru ceilalți tineri ce au ajuns adulți și care au crescut la Frații Onisim. Aceeași grijă, compasiune, și implicare aș vrea să ofer și comunității timișene din poziția de senator PMP!

Am fost născută în 4 Iulie 1970, fiind prima din 4 frați. Am crescut sub regimul Comunist. Am participat la Revoluția din Decembrie 1989. Tatăl meu a fost cel care a răspuns invitației de a vorbi din balconul Operei despre însemnătatea Nașterii Domnului pentru că urma Crăciunul.

După 40 de ani de Comunism și Ateism i-a invitat pe oameni să rostescă rugăciunea Tatăl Nostru și imaginea aceea solemnă a unei piețe pline de oameni îngenunchiați, rugându-se întorși spre Catedrală va rămâne peste veacuri și în fotografii și în amintirea noastră ca popor, urmată apoi de scandarea cuvintelor incredibile „Există Dumnezeu, Există Dumnezeu!”. Nici măcar opresiunea comunistă și educația ateistă nu au putut scoate credința în Dumnezeu din mintea și sufletul românilor!

Vreau să ajut la realizarea proiectelor județului nostru prin propuneri legislative ce vor ridica standardul și calitatea vieții. Vreau să nu schimbăm ce funcționează, ci să căutam să îmbunătățim mereu orice facem, să urmărim eficienta și impactul pe termen lung; să fim administratori buni și orice începem să ducem la bun sfârșit!

Și nu în ultimul rând, vreau ca toți românii să găsească respect și demnitate în țara lor, să trăiască în pace și armonie, să știe că vom lupta pentru sanctitatea vieții, pentru a proteja inocența copiilor lor, pentru libertatea de exprimare și de credință, pentru păstrarea valorilor culturale și spirituale ale neamului nostru!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Timiș. Realizat de AL LUGOJPRESS SRL, Cod mandatar financiar: 11200012

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.