Lightning Shop lansează noua colecție inspirațională de rochii pentru domnișoare de onoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lightning Shop este un magazin online de fashion care se adresează în mod special femeilor. Deși activează de câțiva ani pe piață, brandul Lightning a făcut recent trecerea în online, iar acum lansează o colecție de rochii pentru domnișoare de onoare.

Colecția se intitulează Muse și este prima colecție din 2021 creată special pentru domnișoarele de onoare. Aceasta este inspirată de cele mai apreciate modele de rochii pe care brandul Lightning le realizează de trei ani în atelierul din Timișoara.

Cele 6 modele de rochii ale colecției Muse au un croi simplu, tip sirenă, care se așează armonios pe corp. Acestea sunt accesorizate cu broderii, flori, tulle și accesorii sclipitoare ce adaugă o personalitate distinctă fiecărui model.

Toate rochiile sunt realizate din același material. Astfel că, miresele care optează pentru rochiile din această colecție pot oferi posibilitatea fiecărei domnișoare de onoare să își aleagă modelul de rochie care o reprezintă, păstrând totodată un aspect unitar.

Pentru cele mai îndrăznețe, brandul Lightning le pune la dispoziție și o paletă largă de culori cu care se pot juca în creare alaiului de domnișoare de onoare.

„Această colecție este o muză. O inspirație pentru toate miresele și domnișoarele de onoare din 2021. Rochiile reprezintă un ideal și emană eleganță, rafinament și gingășie. Sunt o combinație de elemente care fac din această colecție, alegere ideală pentru toate domnișoarele de onoare.” – Roxana Codoban, Co-Founder brand Lightning

Echipa Lightning susține că deși pandemia afectează în mod special nișa căreia se adresează cu această nouă colecție, este important ca ei să promoveze eleganța în rândul domnișoarelor de onoare.

Rochiile din această colecție, asemeni tuturor produselor de pe site se pot personaliza în funcție de preferințele fiecărei persoane. Se poate opta pentru o alte culori, mărimi personalizate sau accesorii diferite.

Lightning Shop, este un magazin online de fashion destinat în mod special femeilor care a lansat de curând o colecție de rochii pentru domnișoarele de onoare din 2021.

Întreaga colecție Muse de rochii pentru domnișoare de onoare o puteți vedea pe site-ul lor, iar pentru detalii și informații suplimentare referitoare le aceasta, echipa Lightning vă stă la dispoziție atât telefonic cât și pe e-mail.

Accesați Colecția Muse aici.

LIGHTNING MBC
Persoană de contact: Roxana Codoban

Telefon: 0724 946 130

E-mail: shop@lightning-mbc.ro

Site: www.shop.lightning-mbc.ro

 

 

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.