Letty Roman lansează cel mai nou single, “Dor de ieri“

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La doar 15 ani, Letty Roman este o artistă complexă cu o voce deosebită. Astăzi lansează single-ul ”Dor de ieri”, o baladă de dragoste superbă în care mulți dintre noi se vor regăsi! Dacă nu ai auzit încă de Letty, este o fire super veselă și prietenoasă, foarte talentată și perseverentă.

Cum altfel ar fi reușit să câștige atâtea premii (Trofeul Categoriei „Belle Arti Trophy Tour”, Trofeul „Star Melody” ed. III, Premiul I „Insula copiilor”, Trofeul Fair Play Kids 2014, Trofeul „Flori de
gheață” 2013, Trofeul „MagiaCrăciunului” 2013, Trofeul Junior „Melody Star” 2013, Trofeul Categoriei „Top Music Bucharest” 2013 etc.), dar mai ales să cucerească atenția atâtor oameni, odată cu participarea la Next Star, KIDsing, X Factor sau cel mai important, în cadrul concursului Biggest Talent 2017 – Las Vegas, unde Letty a și obținut marele trofeu…

„Mi-am propus să nu renunţ niciodată la visul meu de a cânta, de a transmite oamenilor bucurie. Prin muzică este cel mai simplu să ajungi la sufletul cuiva. Muzica este modul meu de a mă detaşa de tot şi de a intra într-o lume aşa cum mi-o doresc!

”Dor de ieri” este cel mai nou single al meu, o piesă de dragoste profundă, cu multă emoție, despre regrete și speranțe, despre durere și iubire, o piesă în care cu siguranță mulți oameni se vor regăsi!”, a mărturist Letty Roman.

Piesa a luat naștere în studioul UNDERCLOVER, pe muzica și versurile scrise de Liviu Tănăsoiu, iar videoclipul a fost realizat în regia lui Adrian Iliescu.

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.