Lepa Brena, Andra, 3SudEst, la un festival cu peste 20 de mii de spectatori, care vrea să bată Untold și Neversea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

După prima ediție a Balkan Fest din 2019, manifestarea a luat o pauză din cauza pandemiei, dar va fi reluată vara aceasta la Berzasca, în Clisura Dunării.

„Este unic în România, cu interpreți de cea mai mare valoare, de pe ambele maluri ale Dunării, programat în perioada 15-17 iulie 2022. Pregătim un teren în apropierea Dunării, la Berzasca, cu o suprafață echivalentă a trei stadioane de fotbal”,

a declarat pentru Reper24, primarul comunei din Clisura Dunării, Petru Furdui.

La fel ca și la prima ediție, acțiunea este una privată, administrația locală asigurând doar suportul logistic al acțiunii.

„Turismul la Berzasca începe să dea roade. Viitoarea stațiune turistică a pregătit evenimentul care să marcheze declararea comunei ca și stațiune turistică“, 

a mai precizat edilul Petru Furdui.

Primarul din Berzasca este convins că în câțiva ani acest eveniment va bate Untold și Neversea.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului balcanic sunt: Andra, Horia Brenciu & HB Orchestra, Theo Rose & Roz Gvng, 3rei Sud Est, Elena Gheorghe, Raluka & Proiectul Balkanic, Nikos Papadopoulos, Oana Radu, Jean de la Craiova, Shondy & Mahala Rai Banda, Dejan Petrovic și Lepa Brena, iar amfitrionii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Se estimează că vor fi prezenți peste 20 de mii de spectatori, potrivit colegilor de la Reper24.ro

În perioada 15 – 17 iulie are loc Balkan Festiva la Berzasca – Caraș-Severin, eveniment ce reunește pe aceeași scenă voci cunoscute național și internațional din România și Serbia.

Participanții vor putea urmări 3 seri de muzică live.

Pe lângă evenimente, participanții se pot bucura de obiectivele turistice din zonă și de frumusețile naturii, plimbări cu barca pe Dunăre și alte activități cu bicicleta sau ATV

Balkan Festival își deschide porțile pe 15 iulie timp de trei zile, pentru a doua oară în satul Berzasca, județul Caraș-Severin, organizat de ASOCIAȚIA PRO DATINA, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Berzasca și RoCa Music.

Evenimentul își propune să aducă mai aproape de locuitorii zonei, dar și pentru vecinii de peste Dunăre, muzica românească și balcanică, însă marchează și declararea comunei ca și stațiune turistică în România.

Turiștii care ajung în zonă cu această ocazie se pot caza la pensiunile din împrejurimi, cu condiții la standarde europene, dar pot campa gratuit în perimetrul special amenajat de către Consiliul Local și Primăria Berzasca în imediata vecinătate a festivalului.

În proximitatea zonei de desfășurare a festivalului de muzică Balkan Festival se află Dunărea ce poate fi explorată cu barca, Băile Herculane, Cheile Nerei, Cascada Beusnita, Ochiul Beiului sau Parcul Național Valea Cernei, zone turistice absolut minunate ce merită vizitate în aceste zile.

Accesul copiilor gratuit pana la 14 ani.

**

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Despre admin 6577 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.