Lemnele furate sunt mult mai scumpe! Doi bărbați au fost prinși de polițiști

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care tăia ilegal mai mulți arbori, din specia cer și carpen, de pe pășunea din localitate Margina, s-a ales cu un dosar penal.

Bărbatul a fost depistat în flagrant delict, în data de 31 ianuarie, în jurul orei 18:00, de către polițiștii Postului de Poliție Margina.

„Cantitatea de 1,5 mc de material lemnos a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Făget. De asemenea, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un motofierăstrău, care a fost folosit la fasonarea materialului lemnos”, au anunțat polițiștii.

În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori.

* * *

Polițiștii au mai prins un bărbat care transporta lemne fără documente.

Polițiștii Secției 10 Rurale Făget au depistat în data de 1 februarie, în jurul orei 13:50, în localitatea Coșava, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2 metri cubi de material lemnos din specia fag, fără a avea documente de proveniență.

„Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Coșava. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010R”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.