Laserul stomatologic – inovația stomatologiei moderne

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clasicele tratamente stomatologice implica utilizarea frezelor dentare la turatii inalte, care produc vibratii, durere si disconfort in randul pacientilor, motiv pentru care multi amana vizitele periodice la medicul dentist. 

Inovatia stomatologiei moderne este laserul stomatologic. Tehnologia ultramoderna laser este utilizata la scara larga in clinica stomatologica Life Dental Spa, specialistii nostri realizand tratamente complexe cu ajutorul laserului.

Ce este laserul dentar?

Laserul dentar presupune tratarea multiplelor si variatelor afectiuni dentare cu ajutorul luminii, utiland fascicule care actioneaza la nivelul tesutului afectat.

LASER-ul dentar este cu mult peste tratamentul clasic al frezei dentare din punct de vedere practic si calitativ, asigurand manopere stomatologice FARA DISCONFORT si FARA DURERE tuturor pacientilor care aleg clinica Life Dental SPa.

Gratie terapiei cu laser, #LifeDentist-ii pot trata pacientii conform principiilor stomatologiei holistice, promovate si aplicate cu succes de catre medicul fondator al clinicii, dr. Cristina Obreja.

Stomatologia holistica este noua viziune adoptata in cadrul dental spa-ului din Bucuresti, principiile sale vizand ca tratamentele stoamtologice sa aduca un beneficiu nu doar cavitatii orale a pacientului, ci intregului organism. Astfel, tratamentele stomatologice efectuate de catre #LifeDentisti sunt minim-invazive, prietenoase cu organismul, durabile si complet lipsite de riscuri si complicatii. 

Care sunt avantajele terapiei cu laser? 

Laserul stomatologic, spre deosebire de freza, are multiple avantaje, raza luminoasa aducand beneficii asupra tratamentului. Printre efectele laserului se numara:

  • Tratament minim-invaziv 

Stomatologia holistica presupune ca tesutul pacientului sa fie cat mai putin afectat de procedura de tratament, astfel ca laserul actioneaza strict acolo unde necesar, fara a avea de suferit si tesutul sanatos din jur.

  • LIPSA DURERII 

#LifeDentist-ii au posibilitatea, gratie tehnologiei laser, sa seteze intensitatea la care laserul actioneaza asupra tesutului afectat. Astfel, pacientul nu mai are nevoie de anestezie, si nici nu resimte nicio durere in timpul procedurii de tratament.

  • Efect bactericid 

Spune adio complicatiilor si recidivelor! Laserul stomatologic are capacitatea de a distruge complet bacteriile implicate in afectiunile gingivale, in aparitia si dezvoltarea cariei si a infectiilor.

  • Nu atinge dintele si nu afecteaza copii 

Laserul dentar poate fi folosit cu incredere si de catre #LifeDentist-ii specialisti in pedodontie, caci nu provoaca nicio problema in randul copiilor, procedurile realizandu-se intr-o completa siguranta. Faptul ca lumina laser nu atinge dintele este un bonus, neexistand riscul de a contacta infectii incrucisate de la pacientii anteriori!

  • Stimulara regenerarii si a imunitatii locale 

Cand vine vorba despre tratamentul gingivitei cu laserul, acesta are marele avantaj de a stimula refacerea locala, gingia redobandindu-si aspectul estetic si natural inca de la primele sedinte de terapie.

Bonus! Multumita laserului stomatologic, parodontoza nu mai este o boala incurabila! Pacientii care aleg sa urmeze protocolul holistic de tratare a parodontozei in cadrul clinicii Life Dental Spa beneficiaza de tratament laser pentru parodontoza, obtinand rezultate uimitoare!

Ce se poate trata cu ajutorul laserului stomatologic? 

In cadrul clinicii Life Dental Spa laserul stomatologic poate actiona atat pe tesuturile moi, cat si pe cele dure. Astfel, afectiunile gingivale de tipul gingivitei sau, mai grav, parodontoza, pot fi tratate rapid, confortabil si sigur cu ajutorul ultratehnologiei moderne. 

De asemenea, una dintre cele mai comune afectiuni este caria dentara – laserul stomatologic trateaza in totalitate cariile dentare fara pic de durere si anestezie.

Ba mai mult! #LifeDentist-ii nostri au ales sa fie primii din Romania care efectueaza plombe non-toxice, complet lipsite de efecte negative pe termen lung!

Toti pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa beneficiaza de un plan de tratament bine pus la punct si de consilierea #LifeDentist-ilor cu privire la toate manoperele ce urmeaza a fi realizate. In plus, pacientii noi beneficiaza de un voucher de 100 de lei, valoarea acestuia scazandu-se din costul total al tratamentului.

Programeaza-te ACUM si alege terapia laser pentru mentinerea sanatatii orale! 

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.