Larry King divorțează de a șaptea soție, la 85 de ani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Larry King (85 ani), unul dintre cei mai mari realizatori TV din lume, divorţează de cea de-a şaptea soţie, după 22 de ani de mariaj. Realizatorul TV şi soţia lui, Shawn Southwick King (59 ani), au mai vrut să divorţeze şi în 2010, după ce au apărut zvonuri despre infidelitatea ei, însă la vremea aceea cuplul şi-a retras actele depuse la notar.

Soţii King s-au căsătorit pe 5 septembrie 1997 şi au doi băieţi împreună – Chance (20 ani) şi Cannon (19 ani). Conform people.com, apropiaţii cuplului vorbesc despre o relaţie paralelă pe care soţia lui Larry King ar fi avut-o de un an.

„E adevărat, lui îi e ruşine de situaţia în care a ajuns şi simte foarte multă presiune. Nu ştie ce să facă…”, ar fi declarat o persoană din anturajul celor doi. Larry King a fost căsătorit de opt ori, cu şapte femei diferite, şi are în total cinci copii. În 2010, el şi-a încheiat cariera de 30 de ani la CNN, din cauza problemelor de sănătate.

În 2017, Larry King a aflat că are cancer la plămâni şi a suferit o operaţie pentru îndepărtarea unei tumori. Din fericire, cancerul era în stadiu incipient, fiind descoperit la o radiografie pulmonară de rutină. La 83 de ani, cât avea atunci, prezentatorul a trecut fără probleme peste o operaţie dificilă. Larry King a avut o carieră spectaculoasă – a fost realizator TV, a scris mai multe cărţi, a făcut emisiuni radio şi a fost şi ziarist la USA Today.

Carmen BIZĂU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.