Lansare Elie Wiesel Study Tour 2023

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ambasada Statelor Unite în România, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Institutul Polonez din București, Ambasada Republicii Federale Germania în România și Ambasada Statului Israel în România, alături de American Councils for International Education și cu sprijinul Ambasadei Austriei la București și a Institutului Național pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel  România, invită studenții, masteranzii și doctoranzii cu cetățenie română cu vârsta între 20 și 27 de ani să aplice în programul Elie Wiesel Study Tour. Programul se va desfășura în perioada 27 August – 9 Septembrie 2023.

Programul tematic Elie Wiesel Study Tour, aflat la cea de-a șasea ediție, își propune să ofere studenților interesați de tematica drepturilor omului și de istoria Holocaustului, ocazia de a înțelege mai multe despre aceste subiecte și de a aprofunda cunoștințele deținute.

Comisiile de evaluare vor selecta un număr de 15 participanți, în urma evaluării aplicației. Cei interesați se pot înscrie online până pe 23 Iulie 2023, completând formularul disponibil aici: https://forms.office.com/r/VVwVn9MtM6 

Competiția este deschisă studenților, masteranzilor și doctoranzilor care îndeplinesc cumulativ condițiile care se regăsesc în comunicatul de presă atașat.

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe site-ul:

https://www.romania.americancouncils.org/  .

Mulțumesc pentru atenția oferită!

 

Cu stimă,

Iuniana Mîndru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.