La cine poți apela pentru o coroană ceramică EMAX în București?

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Evoluția medicinei dentare face ca astăzi toate problemele cauzate de pierderea sau deteriorarea dinților să poată fi remediate rapid, cu un rezultat cât mai natural, în așa fel încât oricine să poată avea zâmbetul mult visat. Coroanele dentare sunt varianta eficientă și rapidă prin care se poate restaura întreaga dantură, fără durere, disconfort sau alte neplăceri. Vino la Implant Studio pentru o coroana ceramica EMAX – una dintre cele mai estetice și rezistente soluții de protetică dentară!

Ce sunt coroanele ceramice?

Coroanele realizate din ceramică sunt lucrări protetice prin care se poate restaura sau înlocui un dinte afectat de carii, fracturi sau alte probleme stomatologice. Aceste opțiuni se remarcă față de alte tratamente similare printr-o estetică deosebită, ceramica imitând perfect dintele natural atât în ce privește forma, nuanța, cât și transluciditatea specifică, rezultatul fiind unul deloc artificial. Cu alte cuvinte, sunt soluția ideală prin care se poate obține un zâmbet perfect cu doar câteva zile în cabinet, fără niciun risc.

De ce să alegi o coroană ceramică EMAX?

Dacă factorul estetic este pe primul plan în momentul în care decizi să îți restaurezi dantura, coroanele integral ceramice EMAX sunt alegerea ideală. Frumusețea acestor lucrări este imposibil de egalat prin alte tratamente dentare, reușind să redea atât armonia estetică, cât și buna funcționalitate a danturii, pentru o sănătate orală optimă.

De asemenea, ceramica este un material foarte rezistent la uzură și șocuri, o coroană EMAX menținându-se în stare perfectă cel puțin 10-15 ani de la montare. Cu o igienă corespunzătoare și vizite constante în cabinet, riscul de deterioare sau pătare a suprafeței dinților din ceramică este inexistent. Acestea sunt perfecte pentru a înlocui dinții frontali, premolarii sau molarii, fără să existe vreo diferență vizibilă între cei naturali și lucrare. În plus, sunt soluția ideală în cazul în care dorești să obții un zâmbet perfect în totalitate, fie că ești nemulțumit de nuanța sau forma dinților tăi, ori există urme vizibile de deteriorare pe care îți dorești să le remediezi imediat.

Cât costă o coroană ceramică EMAX?

Dintre toate tipurile de coroane dentare existente, cele integral ceramice sunt cele mai costisitoare și asta datorită raportului excelent dintre aspect, funcționalitate și rezistență. Arată și se comportă exact ca un dinte natural, fără ca tu să simți prezența sau oricine altcineva să o poată observa. Prețul pentru o coroană dentară ceramică la Implant Studio este de 1.600 de lei. Această investiție se dovedește a fi o soluție foarte rentabilă pe termen lung datorită faptului că lucrările au o durată de viață foarte mare, iar țesuturile sunt protejate, eliminând riscul de durere, inflamații sau infecții.

În plus, dacă trebuie să urmezi un tratament complex, Implant Studio îți propune soluții financiare avantajoase prin care să îți permiți să obții zâmbetul mult visat, fără eforturi mari. Există așadar opțiunea de plată în rate, cu cardul BT, dar și numeroase oferte și promoții care se activează periodic și de care poți profita din plin.

Fă-ți o programare la Implant Studio!

Dacă îți dorești să beneficiezi de tratamente de ultimă generație din partea unei echipe de profesioniști, într-un mediu primitor, care să te ajute să învingi o eventuală fobie de dentist, te așteptăm la Implant Studio. Utilizăm materiale de înaltă calitate și tehnici de lucru moderne în așa fel încât întreaga experiență să se desfășoare fără pic de durere sau disconfort și să revii cu plăcere la noi ori de câte ori este necesar. Completează formularul online sau sună la numărul de telefon afișat pe site pentru a stabili o programare.

Coroanele ceramice EMAX sunt soluția optimă pentru un zâmbet perfect și natural!

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.