La Belinț a fost inaugurată Stația Rompetrol

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți, 6 decembrie 2022, în comuna Belinț a fost inaugurată o stație Peco, franciză Rompetrol. Este vorba de materializarea unui proiect al admnistrației locale, pe care Laurențiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț, l-a inițiat acum un an.

„Așa cum am promis acum un an, astăzi s-a inaugurat Stația Peco franciză Rompetrol de la Belinț. Felicitări domnilor antreprenori pentru implicarea exemplară, de a face dintr-un loc părăsit un loc eficient, necesar și foarte frumos amenajat, pentru toți locuitorii din Comuna Belinț care lucrează terenuri agricole, și nu numai, dar și pentru cetățenii din comunele aflate în vecinătate și pentru toți cei care tranzitează comuna.

Noi, ca administrație, exact așa cum am promis, ne-am ținut de cuvânt și am oferit sprijin antreprenorilor și le vom oferi în continuare. Așteptăm antreprenori la noi în comună pentru că este o zonă cu potențial ridicat și avem ce oferi.

Mulțumim tuturor cetățenilor care au fost prezenți la inaugurare. Salutăm prezența la inaugurare a domnilor primari din comunele învecinate. Îi salutăm cu respect pe toți locuitorii Comunei Belinț și pe toți cei care ne urmăriți și ne dați puterea necesară să ducem la bun sfârșit proiecte care să dezvolte comunitatea în care trăim.

Mult succes Ciprian Bogdan și Boghian Valentin! Mergem înainte!”, a precizat Laurențiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț.

Alina Dana OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.