La 13 ani a furat un avion, l-a lovit de gard, apoi a urcat în altă aeronavă

Un puşti de 13 ani, din Huzhou, China, a devenit un adevărat erou local după ce, într-o noapte, a încercat să fure nu unul, ci două avioane folosite în scopuri turistice.

Întreaga poveste s-a petrecut într-o bază aviatică situată la marginea staţiunii respective. Conform Mirror Online, băiatul a profitat de lăsarea întunericului, a păcălit forţele de ordine şi a urcat nestingherit la bordul aeronavei de mici dimensiuni, folosite în scopuri turistice. Ba chiar a reuşit să pornească avionul şi să dea două ture cu el, în parcare, înainte să lovească un gard de securitate. În ciuda impactului destul de serios, puştiul nu s-a lăsat. A urcat la bordul unui alt avion de mici dimensiuni şi a încercat să-l pornească şi pe acesta, însă a reuşit doar pentru o scurtă perioadă de timp.

În cele din urmă, băiatul s-a lăsat păgubaş şi a plecat acasă. Angajaţii bazei au surprins incidentul pe imaginile camerelor de supraveghere. L-au identificat pe băiat cu ajutorul poliţiei şi au mers acasă la el, unde adolescentul tocmai îşi făcea temele. Rudele sale s-au declarat extrem de uimite de situaţie şi susţin că nu ştiau că băiatul a plecat de acasă în noaptea respectivă. Uimit a fost şi proprietarul bazei, care a acceptat ca familia să plătească daune în valoare de numai 230 de dolari, deşi avionul lovit de gard a suferit pagube în valoare de 1.000 de dolari. Omul a fost uimit de succesul copilului şi i-a transmis că îi doreşte să se facă un pilot de renume mondial „pentru că în mod cert are talent şi înclinaţie pentru aşa ceva”.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.