La 13 ani a furat un avion, l-a lovit de gard, apoi a urcat în altă aeronavă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un puşti de 13 ani, din Huzhou, China, a devenit un adevărat erou local după ce, într-o noapte, a încercat să fure nu unul, ci două avioane folosite în scopuri turistice.

Întreaga poveste s-a petrecut într-o bază aviatică situată la marginea staţiunii respective. Conform Mirror Online, băiatul a profitat de lăsarea întunericului, a păcălit forţele de ordine şi a urcat nestingherit la bordul aeronavei de mici dimensiuni, folosite în scopuri turistice. Ba chiar a reuşit să pornească avionul şi să dea două ture cu el, în parcare, înainte să lovească un gard de securitate. În ciuda impactului destul de serios, puştiul nu s-a lăsat. A urcat la bordul unui alt avion de mici dimensiuni şi a încercat să-l pornească şi pe acesta, însă a reuşit doar pentru o scurtă perioadă de timp.

În cele din urmă, băiatul s-a lăsat păgubaş şi a plecat acasă. Angajaţii bazei au surprins incidentul pe imaginile camerelor de supraveghere. L-au identificat pe băiat cu ajutorul poliţiei şi au mers acasă la el, unde adolescentul tocmai îşi făcea temele. Rudele sale s-au declarat extrem de uimite de situaţie şi susţin că nu ştiau că băiatul a plecat de acasă în noaptea respectivă. Uimit a fost şi proprietarul bazei, care a acceptat ca familia să plătească daune în valoare de numai 230 de dolari, deşi avionul lovit de gard a suferit pagube în valoare de 1.000 de dolari. Omul a fost uimit de succesul copilului şi i-a transmis că îi doreşte să se facă un pilot de renume mondial „pentru că în mod cert are talent şi înclinaţie pentru aşa ceva”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.