La 11 ani are o diplomă universitară în fizică. E mai deştept decât 99,9% dintre pământeni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un puşti din Belgia a surprins comunitatea ştiinţifică. La doar 11 ani, Laurent Simon a terminat prima facultate, secţia fizică. Puştiul nu doar că nu vrea să se oprească aici, dar vrea să devină primul savant care îndeplineşte cel mai arzător vis al omenirii: imortalitatea.

99,9% din oamenii de pe Pământ au un IQ mai mic decât al lui Laurent Simon. La doar 11 ani, Simon are deja o diplomă universitară în fizică. Liceul l-a terminat la doar 8 ani, informează De Telegraaf. Simon a vrut să urmeze cursurile Universităţii din Eindhoven, Olanda, dar nu a fost primit pentru că nu avea suficiente examene trecute. Puştiul nu a renunţat, s-a întors în ţara sa, s-a înscris la o universitate din Belgia şi a terminat facultatea. Laurent Simon are un vis măreţ: să fie primul care reuşeşte să ofere lumii nemurirea.

Mai exact, Simon vrea să găsească o modalitate prin care să înlocuiască anumite organe sau părţi ale corpului uman cu unele mecanice, atunci când aceastea cedează. Ideea i-a venit după ce i-a văzut pe bunicii săi bolnavi. Părinţii lui Laurent Simon şi-au dat seama că au un copil special, dar nu au crezut niciodată fiul lor va ajunge atât de departe într-un timp atât de scurt.

„Am văzut că îi plăceau alte lucruri, nu jucăriile. Dar nu ne-am gândit că este atât de special. Că aceste lucruri se întâmplau pentru că este atât de inteligent. Multi oameni cred că tipii inteligenti neapărat joacă sah, se uită la filme cu Stephen Hawking sau lucruri de genul asta, dar Laurent este altfel. El consideră sahul plictisitor. Preferă să se uite la filme de actiune”,

a declarat Alexander, tatăl lui Laurent Simon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.