Jennifer Lopez, alături de mama ei, la concertul caritabil „Vax Live”, la care s-au strâns 302 milioane de dolari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Peste 300 de milioane de dolariau strâns organizatorii concertului caritabil Vax Live. Evenimentul a adunat laolaltă artişti, actori sau politicieni. 

Banii strânşi vor fi folosiţi pentru distribuirea vaccinurilor în ţările sărace. Spectacolul a marcat şi primele apariţii ale ducilor de Sussex, Harry şi Meghan după interviul controversat cu Oprah. A fost un spectacol cum nu s-a mai văzut în California de la debutul pandemiei.

Câteva mii de angajaţi din prima linie au fost entuziasmaţi de artiştii care au urcat pe scenă şi s-au întrecut în momente memorabile. Jennifer Lopez a interpretat un cântec de leagăn şi a chemat-o pe scenă pe mama sa, în vârstă de 75 ani, să îi cânte piesa „Sweet Caroline”, aşa cum o făcea în copilărie, schimbând însă numele Caroline cu numele ei, Jennifer.

Legendarul vocal al celor de la AC/DC, Brian Johnson, a acceptat invitaţia celor de la Foo Fighters şi a creat o atmosferă incendiară şi la 73 de ani.

Pe scenă a urcat şi Prinţul Harry. Soţia sa, Meghan, a rămas în casa din California, de unde a vorbit despre dificultăţile pe care le-au avut de înfruntat în plus femeile în perioada pandemiei şi necesitatea egalităţii între sexe.

Preşedintele american şi soţia sa au îndrumat oamenii de pretutindeni să se vaccineze pentru a accelerea revenirea la normalitate.

Mesaje similare au transmis şi Papa Francisc, Emmanuel Macron sau Ursula Von der Leyen. Evenimentul a strâns 302 milioane de dolari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.