Iulius Mall e cel mai nou partener comercial pe bază de vouchere din Cashback World

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

IULIUS, operatorul unora dintre cele mai mari centre comerciale din România, a devenit cel mai nou partener comercial din Cashback World, oferind avantaje la achiziția gift voucherelor valabile în magazinele prezente în cele cinci mall-uri din portofoliu. Astfel, comunitatea internațională de shopping extinde gama posibilităților de cumpărături pentru membrii săi.

De la sfârșitul lunii iunie, membrii Cashback World pot să primească avantajele atrăgătoare ale comunității de shopping în toate cele patru centre comerciale Iulius Mall din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Suceava și în Palas Mall Iași: de câte ori cumpără gift vouchere Iulius Mall și Palas Mall – direct de la punctele de informare ale centrelor comerciale – primesc 2% Cashback și 1 Shopping Point per cumpărături în valoare de 100 de Euro.

“Centrele comerciale moderne și diversificate ale companiei IULIUS oferă tot ce și-ar putea dori un client. De aceea, suntem foarte încântați că am reușit să punem la dispoziția membrilor noștri un partener atât de cunoscut”, spune Dragos Bunescu, Director general al myWorld Retail Services SRL, operator Cashback World în România.

Despre IULIUS

Înfiinţat în anul 1991, IULIUS este singurul dezvoltator şi operator de proiecte de tip „mixed-use” din România, cu un portofoliu operaţional care cuprinde peste 260.000 mp de spaţii de retail şi 120.000 mp de spaţii office. Compania a creat reţeaua naţională IULIUS MALL, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava) şi ansamblul mixt Palas Iaşi. Cu un trafic anual de peste 66 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lidere de piaţă la nivel regional. În prezent, IULIUS dezvoltă proiectul Openville, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Acesta reprezintă cel de-al doilea ansamblu de tip „mixed-use” din portofoliul companiei, după Palas Iași. Openville va fi cel mai mare pol de business, retail și entertainment din vestul României.

Despre Cashback World

Comunitatea internațională de shopping Cashback World oferă avantaje atrăgătoare la cumpărături (Cashback și Shopping Points) clienților care doresc să economisească făcând cumpărături cu Cashback Card sau online. Prin programul Cashback Solutions, Cashback World oferă companiilor un progam de loializare a clienților simplu și inovator, permițându-le să devină parte a acestei comunități de shopping. La ora actuală, Cashback World activează în 47 de țări. 9,5 milioane de membri se bucură de avantaje atunci când fac cumpărături la aproximativ 90.000 de parteneri comerciali din întreaga lume. Puteți afla mai multe pe site-ul www.cashbackworld.com.

AL PRESS

Despre admin 6694 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.