Îşi bătea, biciuia şi ameninţa cu moartea iubita pentru a o obliga să lucreze ca damă de companie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un român a fost reţinut la Estepa, în Spania, după ce a fost prins că îşi bătea, biciuia şi ameninţa cu moartea iubita pentru a o obliga să lucreze ca damă de companie.

Povestea de dragoste dintre un bărbat român şi o tânără din Republica Moldova a început în Portugalia, însă când cei doi au decis să se mute împreună, comportamentul bărbatului s-a modificat radical.

Acesta a început să-i solicite iubitei sale să producă mai mulţi bani, a obligat-o să se prostitueze, dar şi să fure sau să cerşească.

Dacă refuza, românul o bătea, o biciuia cu un mănunchi de cabluri şi o ameninţa cu moartea, spunându-i că îi taie picioarele dacă îl părăseşte. Salvarea tinerei au fost site-urile de socializare.

A început să-şi expună situaţia şi astfel poliţiştii au aflat despre cazul tinerei. Oamenii legii au percheziţionat casa în care locuiau cei doi şi au eliberat-o pe tânără.

Ancheta a scos la iveală că românul intenţiona să-şi ducă iubita în Germania, considerând că acolo poate câştiga şi mai mulţi bani de pe urma ei.

Românul a fost reţinut şi riscă ani grei de închisoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.