INTERACTIV. Harta autostrăzilor din România, cu informații actualizate la zi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O hartă interactivă cu toate proiectele de autostradă și drumuri expres – proiecte finalizate și deschise, în execuție, în licitație sau în pregătire studii de fezabilitate și proiecte tehnice – a fost făcută publică de către Compania de Autostrăzi.

Harta conține traseele în detaliu ale proiectelor, dar și informații actualizate de două ori pe lună referitoare la stadiul implementării, termene sau alte observații și probleme.

HARTĂ INTERACTIVĂ
Autostrăzile și drumurile expres din România

– Consultă legenda și vezi ce reprezintă culorile pe care le au proiectele de pe hartă.
Închide „Legenda” pe butonul „<<” din colțul dreapta-jos al chenarului cu informații.
– Folosește mouse-ul pentru zoom / pinch-to-zoom pe mobile.
Click pe autostrăzi pentru detalii și informații
– Poți schimba harta de fundal (basemap) de pe butonul cu patru chenare albe din zona +/- pentru zoom. Pot fi selectate mai multe tipuri de hărți de fundal, printre care hărți satelitare sau Openstreetmap.

Harta poate fi accesată direct AICI, într-un tab nou.

„Am creat niște instrumente care să asigure informații la zi pentru publicul român, pentru cetățeni, pentru mediul de afaceri și pentru mass-media privind evoluția proiectelor de dezvoltare a infrastructurii de transport de interes național. Unul dintre aceste instrumente este harta interactivă care prezintă toate proiectele de infrastructură de transport de interes național rutiere și evoluția lor”, a explicat joi directoarea CNAIR, Mariana Ioniță, care a mai precizat că informațiile de pe hartă vor fi actualizate de două ori pe lună.

„Sper că această modalitate de prezentare a proiectelor noastre dă mai multă transparență activității noastre și cred că va răspunde multor întrebări pe care altfel noi le primim în scris”, a mai spus Ioniță.

Harta a fost realizată de către Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN).

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.