Întâlnire importantă pentru viitorul sportului și voleiului lugojean

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: Gabriel Brezeanu

Primarul Municipiului Lugoj, prof.ing. Francisc Boldea a participat la sfârșitul săptămânii trecute la o întâlnire cu conducerea Clubului Sportiv Municipal Lugoj și cu Asociația de volei „Banatul” condusă de dl. Dan H. Brudiu. În cadrul întâlnirii au fost abordate probleme privind sportul și voleiul lugojean în aceste condiții deosebite generate de pandemia COVID 19.

În cadrul ședinței, edilul șef  a făcut referire la cele 1,8 milioane de lei alocate clubului din bugetul local, sumă din care până în prezent s-a cheltuit 1,2 milioane lei.

Totodată s-a făcut și o analiză a lotului de jucătoare, cu constatarea că trei componente ale echipei de bază au părăsit echipa lugojeană. Este vorba despre  Daiana Roman și Andreea Petra, centrali și extrema Alexandra Cauc. Toate celelalte componente ale lotului au rămas la echipă, respectiv:

Coordonatori: Diana Balintoni, Bianca Albăstroiu

Centrali: Andra Badiu-Savu

Universali: Nina Kocic (SRB), Alexandra Panţiru

Extreme: Tamara Ignjic (SRB), Laura Petria, Georgiana Popa

Libero: Adriana Popa, Patricia Bărbulescu

Primarul Francisc Boldea a subliniat că se impune menținerea staff-ului tehnic, respectiv: Ugljesa Segrt – Dragan Grbic – Vasile Canea și aducerea a trei jucătoare din care cel puțin două de valoare, care să suplinească lipsa celor plecate de la echipă.

De aceea s-a stabilit ca la următoarea rectificare de buget să se aloce suplimentar către CSM Lugoj suma de 300 mii lei. Cei prezenți la discuții și-au exprimat speranța ca și Consiliul Județean Timiș să aloce sume de bani către CSM Lugoj pentru că în acest an, până în prezent, această instituție nu a sprijinit financiar sportul lugojean.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.