Înșelăciune, într-un supermarket din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O angajată a unui supermarket din Lugoj a fost înșelată de doi timișoreni, care i-au solicitat să le schimbe mai multe bancnote  cu cupiura de 200 de lei. Cei doi indivizi, în vârstă de 26 și 30 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune, au fost identificați de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj.

„În fapt, la data de 29.12.2020, doi bărbați au pătruns într-un supermarket de pe strada Tapiei din Lugoj și au solicitat angajatei să le schimbe mai multe bancnote cu cupiura de 200 de lei, iar prin distragerea atenției au plecat cu 900 de lei în plus față de suma inițială pe care o aveau de schimbat în bancnote de o valoare mai mică. În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi bărbați de 30 și 26 de ani, ambii din Timișoara, aceștia fiind reținuți pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de luare a unei măsuri preventive”,

au anunțat reprezentanții IPJ Timiș. Prejudiciul în valoare de 900 lei nu a fost recuperat.  Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi bărbați și recuperarea integrală a prejudiciului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.