Înjurături pe contransens, între doi șoferi care circulau din direcții diferite pe breteaua de urcare pe A1 Timișoara-Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un șofer care circula pe contransens pe Autostrada A1 Timișoara – Lugoj l-a luat la înjurături pe cel care l-a atenționat să circule regulamentar.

Incident în trafic, pe autostrada Timișoara – Lugoj, între doi șoferi care veneau din direcții diferite. Totul s-a întâmplat la breteaua de urcare dinspre Topolovățu Mare. Unul dintre șoferi era în urcare pe șoseaua de mare viteză, când s-a trezit pe aceeași bandă, dar din direcție opusă, cu un Mercedes.

Conducătorul auto care circula regulamentar l-a forțat pe cel ce venea greșit din față bage în marșarier și dea cu spatele până la capătul benzii, pentru a se încadra corect.

Șoferul Mercedesului a intrat în cele din urmă înapoi pe bandă sa, însă, în loc și ceară scuze, l-a luat la întrebări pe cel care l-a obligat circule corect și l-a și înjurat:

Da de ce filmezi? Ce-ai văzut? Ai văzut o …. Du-te-n m***** m**** de jegos!”.

Șoferul care a circulat regulamentar a făcut publice imaginile pe care le filmase cu camera de bord, pentru a trage un semnal de alarmă. (sursa)

Despre admin 6570 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.