Înjurături pe contransens, între doi șoferi care circulau din direcții diferite pe breteaua de urcare pe A1 Timișoara-Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un șofer care circula pe contransens pe Autostrada A1 Timișoara – Lugoj l-a luat la înjurături pe cel care l-a atenționat să circule regulamentar.

Incident în trafic, pe autostrada Timișoara – Lugoj, între doi șoferi care veneau din direcții diferite. Totul s-a întâmplat la breteaua de urcare dinspre Topolovățu Mare. Unul dintre șoferi era în urcare pe șoseaua de mare viteză, când s-a trezit pe aceeași bandă, dar din direcție opusă, cu un Mercedes.

Conducătorul auto care circula regulamentar l-a forțat pe cel ce venea greșit din față bage în marșarier și dea cu spatele până la capătul benzii, pentru a se încadra corect.

Șoferul Mercedesului a intrat în cele din urmă înapoi pe bandă sa, însă, în loc și ceară scuze, l-a luat la întrebări pe cel care l-a obligat circule corect și l-a și înjurat:

Da de ce filmezi? Ce-ai văzut? Ai văzut o …. Du-te-n m***** m**** de jegos!”.

Șoferul care a circulat regulamentar a făcut publice imaginile pe care le filmase cu camera de bord, pentru a trage un semnal de alarmă. (sursa)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.