Vineri se deschide Ștrandul Municipal din Lugoj. Intrare gratuită timp de patru zile  

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Veste bună pentru lugojeni și nu numai. Vineri, 14 iunie, de la ora 10, va fi deschis Ștrandul Municipal pentru amatorii de bălăceală. Mai mult, timp de patru zile, de vineri și până luni intrarea va fi gratuită pentru public. Nu va fi o inaugurare oficială cu tăiere de panglică, ci doar porți deschise pentru cei care doresc să facă plajă și baie.

 În executivul de dimineață am hotărât, având în vedere că este și Sfânta Sărbătoare a Rusaliilor, ca zilele de vineri, sâmbătă, duminică și luni, care este zi nelucrătoare, intrarea la ștrand să fie gratuită pentru toți care doresc să-l viziteze și să facă baie de data asta, ca să nu mai fie discuții. Ca atare, vor fi patru zile fără plată. Sperăm ca prin această acțiune să-i atragem pe copii, pe părinți și pe lugojeni în general spre ștrand. Din jumătate în jumătate de oră li se va comunica de la stația de amplificare cam cum se va desfășura activitatea în continuare, vor fi fel de fel de afișe, prin care îi anunțăm cum se desfășoară. Nu este un lucru complicat, dar cetățenii trebuie să știe”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

 Începând de marți biletul va fi 5 lei pentru copii și 10 lei pentu adulți. Șezlongurile, mesele, umbrelele și colacii cu ajutorul cărora copiii se deplasează pe râul de viteză vor fi gratuite și se vor acorda în ordinea sosirii. De asemenea, problema salvamarilor, care a dat mult de furcă administrației lugojene, a fost rezolvată. Vor fi 6 salvamari, după spusele primarului. Numărul acesta de salvamari îi va permite edilului să propună în următoarea ședință de consiliu prelungirea programului la ștrand, nu doar de la 10 la 18, cum este stabilit în momentul de față.

 S-a rezolvat problema salvamarilor, vom rezolva și problema orarului. Noi când am făcut orarul acela de la 10 până la 6 am avut numai doi salvamari. Acum avem șase salvamari, avem alte posibilități și în Consiliul Local vom încerca să mărim programul, datorită faptului că avem mai mulți salvamari, repet”, a precizat primarul Lugojului.

Primarul Francisc Boldea a dat asigurări lugojenilor că de la 1 octombrie va fi deschis și bazinul acoperit.

Alina DAMIAN

 

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.