Individul care a încercat să spargă o bancă a fost săltat din așternut de către polițiști

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii au anunțat că individul care a încercat să spargă o bancă aflată în imediata apropiere a sediului Poliției Lugoj se află în custodia lor, informează LugojInfo.ro. Exact în urmă cu două luni, polițiștii și procurorii lugojeni au demarat o anchetă după ce indivizi necunoscuți au încercat să intre în sediul Alpha Bank din Piața IC Drăgan.

Atacul a avut loc în miez de noapte, iar anchetatorii au fost uimiți că cineva a avut curajul să încerce să pătrundă în sediul băncii care se află la câțiva metri de sediul poliției. Infractorul nu a reușit să ajungă în bancă, renunțând la „atac” după ce și-a dat seama că nu poate străpunge un zid.

Sursele LugojInfo.ro susțin că individul care a încercat să pătrundă în sediul băncii a fost identificat la scurt timp după comiterea faptei, însă oamenii legii l-au monitorizat aproape două luni pentru a afla dacă a mai avut complici și dacă a mai comis alte infracțiuni, țînând cont că în ultima vreme pe raza județului au mai avut loc astfel de fapte penale.

Odată ce oamenii legii au avut toate informațiile, s-a decis capturarea infractorului și o percheziție la domiciliul lui de pe strada Timisorii, în baza unui mandat eliberat de judecători. Mai mulți polițiști însoțiți de trupele speciale au descins la locu-ința bărbatului și l-au luat pe sus. Individul a fost reținut, urmând a fi cercetat în arest.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.