Încep lucrările la construcția magazinului Altex la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj a vizat ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția magazinului Altex de pe str. Timișorii.

„Am semnat aprobarea pentru ordinul de începere a lucrărilor pentru magazinul Altex. Se vor apuca de lucrări în luna iunie și investesc 3,3 milioane de lei, pentru construcția magazinului”,

a declarat primarul Francisc Boldea pentru Lugojeanul.ro. Magazinul va funcționa pe strada Timișorii (lângă Kaufland), pe o suprafață de 3.415 mp, în regim de parter plus etaj, din care 1.336 mp pătrați pentru parcări. Cel puţin cinci la sută din suprafață terenului va fi spațiu verde. Altex este un brand românesc, pe piață de peste 25 de ani.

Rețeaua națională Altex cuprinde peste 100 de magazine, cu o ofertă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de călcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.