În atenția șoferilor! S-a modificat la urcarea și coborârea de pe A1, la Margina

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru fluidizarea traficului rutier din nodul rutier Margina de pe autostrada A1, s-a instituit o soluție temporară de trafic în sensul giratoriu de pe DN 68A.

„Astfel, breteaua de acces pe autostrada A1 pe direcția București va fi folosită, începând de astăzi, de la ora 14, ca acces temporar spre Timișoara, iar ca punct de întoarcere este stabilită o zonă din autostrada A1, aferentă nodului rutier Margina. Circulația transporturilor agabaritice se va desfășura pe varianta anterioară a traseului”, anunță DRDP Timișoara.

Decizia a fost luată după finalizarea lucrărilor de pe sectorul DN 68A Margina – Holdea. „În nodul rutier Margina conexiune cu DN 68A, în condiții de trafic intens, se suprapuneau fluxurile de trafic, ceea ce crea coloane de autovehicule atât pe autostrada A1, cât și pe DN 68A.

Prin eliminarea împletirii fluxurilor de circulație din sensul giratoriu menționat, se elimină ambuteiajele de pe cele două artere principale de circulație”, a mai transmis direcția de drumuri.

Până la finele lunii iulie, pe autostrada A1, antreprenorul Salini Impregilo efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, între nodurile rutiere Margina și Traian Vuia. Lucrările se execută în perioada de garanție contractuală. Traficul este restricționat pe câte o bandă, doar în cursul zilei, în funcție de localizarea intervențiilor la carosabil.

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.