Ilie Năstase amână nunta: „Cred că am făcut o greșeală”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

lie Năstase își amână nunta cu Ioana Filimon. Fostul mare tenismen al României spune că a făcut o greșeală atunci când a anunțat că se va căsători anul acesta.
Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, susține că s-a grăbit cu afirmațiile și că nunta nu va avea loc în luna august, așa cum afirmase inițial, ci va fi amânată până, cel mai probabil, anul viitor:

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost mire de vreo cinci ori. Asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”,

a explicat Ilie Năstase. Ilie Năstase și Ioana Filimon s-au căsătorit civil în martie. Ilie Năstase a fost însurat de patru ori. Dacă pe ultimele două soții le cunoaștem, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt, de care a divorțat anul trecut, primele două soții nu au fost românce. Este vorba Dominique Grazia, un manechin din Belgia alături de care a devenit tată întâia oară, și de Adelaide Alexandra King, o actriță americană împreună cu care a înfiat doi copii care au rămas în grija mamei. La rândul său, Ioana Filimon este și ea divorțată, însă nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa, nefiind o persoană publică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.