Iată, vin colindătorii! Primăria invită copiii să colinde online

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Dragi educatori, învățători, profesori și părinți din Lugoj,

În întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Lugoj, invită toți copiii și elevii din oraș să participe la proiectul „Iată, vin colindătorii!” cu sprijinul educatorilor, învățătorilor, profesorilor sau părinților.

Cum se desfășoară proiectul?

Acesta proiect își propune să păstreze vii tradițiile și obiceiurile locului și în același timp, să aducă împreună oamenii comunității noastre chiar și în această perioadă de pandemie pe care o traversăm. Pentru că regulile sanitare nu permit colinda tradițională pe la casele oamenilor, noi vă propunem ca prin intermediul internetului, care este un mediu de interconectarea de la distanță, să ne promovăm această tradiție frumoasă.

Așadar, în timpul unei ore de școală online, care permite realizarea de activități artistice (muzică, AVAP, dezvoltare personală, dirigenție) invităm educatorii, învățătorii și profesorii să înregistreze împreună cu preșcolarii și elevii, o colindă de sărbători. Aceasta va fi oferită în dar comunității orașului, prin postarea ei de către colegii noștri în evenimentul dedicat din pagina de facebook a Primăriei Municipiului Lugoj.

Daruri pentru colindători

Primii 500 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

Perioada de înscriere: 9 – 12 decembrie 2020

Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 12 decembrie 2020.

Formularul de înscriere poate fi accesat prin link-ul afișat pe pagina de Facebook eveniment  aici: https://www.facebook.com/events/823964891506480

Pentru profesori: colindele se pot înregistra în timpul unei ore online care permite realizarea de activități artistice (muzică, AVAP, dezvoltare personală, dirigenție) și la care participă toți copiii din clasă sau o parte dintre ei.

Pentru părinți: colindul se poate înregistra cu telefonul sau cu un alt mijloc ce permite filmarea și transmiterea materialului online.

Colindele se vor trimite pe e-mail, la adresa 𝗺𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴@𝗹𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮.𝗿𝗼 împreună cu următoarele informații: numele dumneavoastră, numărul de telefon, numele copilului/ copiilor participanți la proiect, vârsta lor și școala la care învață.

Dacă spațiul de stocare a e-mailului nu este sufiecient de mare pentru încărcarea colindului, recomandăm trimiterea înregistrării printr-un link de wetransfer accesând site-ul www.wetransfer.com. Ulterior link-ul generat de wetransfer este copiat, inserat în e-mail și trimis către organizatori pe adresa 𝗺𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴@𝗹𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮.𝗿𝗼 .

După înscriere, colegii noștri vă vor contacta pentru a discuta mai multe detalii.

Colindele copiilor vor fi afișate în evenimentul de pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Lugoj, în perioada 13-24 decembrie 2020.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.