Ia-ți stiloul, creta, tastatura, iubește rima sau dă-i în cap. Scrie despre natură, petreceri, părinți, despre tot & nimic. Doar înscrie-te la atelierul de poezie Super10 până pe 15 iulie!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

În perioada 26 – 31 august, în București, are loc al cincilea atelier de poezie, în cadrul ediției aniversare a Festivalului de artă făcută de adolescenți Super (ediția a zecea)!

Trainerii cu care o să te întâlnești sunt Elena Vlădăreanu, Andrei Doboș, Veronica Ștefăneț, Tudor Pop, Mihnea Bâlici și Teona Galgoțiu, alături de care o să experimentezi prin exerciții de scriere și o să-ți discuți textele.

Pe lângă ocazia de a cunoaște alte persoane de vârsta ta care au aceeași pasiune, o să ai experiența unei lecturi publice și o poezie de-a ta o să fie publicată în Antologia Super, lansată în cadrul festivalului, pe 30 august!

Îți putem oferi cazare în București însă te rugăm, dacă preferi să stai la prieteni/e sau rude, să ne anunți din timp.

Pentru că este gratuit pentru elevi, te rugăm să vii cu trenul. Dacă ești nevoit/ă să folosești (și) altă metodă de transport, te rugăm să ne spui, ca să putem găsi o soluție. Nu vrem să fie ăsta un motiv care să te descurajeze!

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Să fii elev/ă de liceu din România sau Republica Moldova

Să fii prezent/ă la toate întâlnirile din cadrul atelierului;

Poeziile cu care te înscrii să fie creații proprii.

Deși ne-am dori să putem accepta toate persoanele care se înscriu, suntem nevoiți, din păcate, să limităm selecția la 10 participanți. Te rugăm să nu fi descurajat/ă dacă nu o să fii acceptat/ă anul ăsta. Avem multe exemple de participanți/e care au reușit din a doua sau a treia încercare. Cel mai important e să continui să scrii!

Formularul se găsește aici: https://www.superfestival.ro/2022/06/09/call-atelier-de-poezie-2022/

Te poți înscrie până pe 15 iulie. 

Rezultatele selecției participanților vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

Dacă ceva din formular nu îți este clar, sau ai vreo întrebare, te rugăm să ne scrii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.