I-a fugărit pe carabinieri prin toată Foggia, apoi a dispărut!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Carabinierii din Foggia au fost ocupaţi o zi întreagă să prindă un român de 18 ani, care se afla la ghidonul unui scuter vechi de 20 de ani, un Piaggio NRG 50, din 1999. Furat în 1999, mai exact.

Nu se ştie de unde îl avea, însă românul îi montase plăcuţe false, îi făcuse acte false, iar permisul său de conducere tot fals era. Un tânăr de 18 ani, cetăţean român, a trecut pe lângă un baraj rutier, punct de control instalat în San Ferdinando. Tânărul a trecut ca vântul pe lângă poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, aceştia pornind în urmărirea sa. Românul i-a plimbat prin tot oraşul pe urmăritorii săi, poliţişti rutieri şi carabinieri deopotrivă, după care pur şi simplu a dispărut. Scuterul a fost găsit abandonat pe o stradă, iar la o verificare s-a descoperit că fusese furat în urmă cu 20 de ani, cu 2 ani înainte ca românul care îl condusese să se nască.

Presa locală descrie frustrarea autorităţilor, în momentul în care au început să afle informaţii despre român, dar şi despre activitatea sa. Scuterul era furat, plăcuţele de înmatriculare erau false, documentele găsite fuseseră falsificate, românul nu oprise la semnalul poliţiştilor şi i-a mai plimbat şi prin oraş. Însă, partea cea mai bună urma să vină, pentru că tânărul a fost prins în scurt timp, autorităţile constatând: „infracţiuni care să-i înnebunească pe cei mai experimentaţi dintre procurorii publici”. Odată prins şi identificat, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr cu o lungă activitate infracţională, acesta fiind şi motivul pentru care nu oprise la semnalul agenţilor. Toate actele pe care tânărul le avea asupra sa erau falsificate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.