Hoție și prostie: doi infractori au vândut imaginile în care erau surprinși furând dintr-o societate comercială

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi tineri din Lugoj au fost arestați la sfârșitul săptămânii trecute după ce polițiștii au strâns suficiente probe că ei sunt autorii unui furt în cartierul Țesători, informează lugojinfo.ro. Indivizii, cunoscuți de polițiști că se ocupă cu furturi, au pătruns în curtea societății și au dat atacul la unul dintre imobilele aflate în construcție.

După ce au luat mai multe scule, au dispărut. Revenind în zonă după câteva zile pentru a vedea dacă cineva și-a dat seama de dispariția lucrurilor, hoții au observat sistemul de supraveghere, astfel că s-au gândit că mai pot da o lovitură și pot face din nou rost de bani. Lugojenii au așteptat câteva ore și au intrat iarăși în imobil, sustrăgând unitatea pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. Hoții au vândut unitatea care, culmea, conținea și imaginile în care sunt filmați când fură sculele și o schelă.

Polițiștii le-au luat urma celor doi și într-un final au ajuns și la cel care a cumpărat DVR-ul. În baza probelor, oamenii legii și procurorul de caz au reușit să îi aresteze pe cei doi pentru 30 de zile. O parte din prejudiciul în valoare de 8.500 de lei a fost recuperat și predat păgubitului.

(foto: lugojinfo.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.