Hotărârile Consiliului Local Lugoj adoptate în ședința din 30.04.2020

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Titlurile Hotărârilor Consiliului Local al Municipiului Lugoj adoptate în ședința ordinară din data de 30.04.2020, pentru a fi adusă la cunoștința cetățenilor:

  1. Hotărâre Consiliului Local nr. 61 privind aprobarea indexării nivelurilor impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, a taxelor speciale precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local, aplicabile în anul fiscal 2021;
  2. Hotărârea Consiliului Local nr. 62 privind pentru modificarea Anexei nr. 2 a Regulilor generale privind condiţiile de funcţionare a unităţilor de comerţ şi prestări servicii pe raza municipiului Lugoj aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 148 din 27.05.2009;
  3. Hotărârea Consiliului Local nr. 63 stabilirea costului mediu lunar de întreţinere și a contribuției lunare de întreținere datorată de beneficiarii și /sau susținătorii legali ai acestora, pentru serviciile acordate în regim rezidențial în cadrul Complexului de servicii pentru persoane vârstnice “Sfântul Nicolae”.

Menționăm că această hotărâri și anexele aferente pot fi vizualizate atât la avizier – ul instituției cât și pe site-ul Primăriei Municipiului Lugoj la secțiunea Consiliul Local – Hotărâri ale Consiliului Local.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.