Honey Race 26: Aleargă alături de Honeywell Life Safety Romania în oraşul de pe Timiş

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fii și anul acesta alături de Honeywell Life Safety România, în cea de-a doua ediție HoneyRace 26. Crosul își propune să promoveze mișcarea în rândul persoanelor de toate vârstele, ca mod de viață activ și sănătos. Evenimentul va avea loc în 23 Iunie 2019 și cuprinde 4 curse: l Crosul Copii și Părinți (1.5 km) l Crosul Popular (3 km) l Crosul Sănătății (10 km) l Semi-maratonul Honeywell (26 km). Categoriile de vârstă pentru cursele evenimentului sunt (atât la masculin cât și la feminin): 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani și peste 50 ani. Minorii au nevoie de acordul cel puțin al unui părinte sau al tutorelui legal. Concursul se desfășoară pe o buclă cu lungimea de 13 km, cu plecarea și sosirea de pe platforma din fața Universității Europene Drăgan.

Traseul este gândit astfel încât să pună în valoare pe cât de mult se poate obiectivele de interes din municipiul Lugoj, dar cu impact minim asupra traficului rutier. Pe parcursul concursului, acesta va fi restricționat, dar nu va fi întrerupt. Pe traseu vor fi amplasate 5 puncte de hidratare, aproximativ din 2 în 2 km. Start: Universitatea Europeană Drăgan – Spl. C. Coposu – traversare str. Unirii – Spl. G. Coșbuc – digul de pământ – traversare șoseaua de centură pe sub pod – potecă de pământ – întoarcere pe același traseu – la str.

Unirii la stânga peste Podul de Fier – Spl. C. Brediceanu – la dreapta pe podul de beton: Finish. Înscrierile se fac la adresa www.honeyrun.ro . De  asemenea, la aceeași adresă, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoneyRun-218740195530904/ găsiți informații și despre Regulamentul de parti-cipare, trasee, programul de desfășurare a evenimentului, taxe etc. Manifestarea este organizată de SC Honeywell SA și produsă de SC SightRunning SRL, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj, instituții locale, sponsori, asociații, persoane juridice sau fizice. Principalul sponsor al evenimentului este SC Honeywell SA.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.