„HasdEU, la Vida Loca”, Balul Bobocilor de la „Iulia HasdEU” Lugoj [Galerie FOTO]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Vineri, 12 octombrie 2018, a avut loc Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic „Iulia HasdEU” Lugoj. Tema balului a fost „HasdEU, la Vida Loca”.

Pe plaja Valdona, modelată pe scena Casei de Cultură din Lugoj, bobocii de la HasdEU s-au implicat într-o competiție de talente și inteligență, coordonați fiind de colegii lor mai mari, din clasele a XII-a.

După o „confruntare” plină de bun gust între cele două grupuri ce doreau să-și împartă plaja, titlul de Miss și Mister a fost obținut de Vanessa Kovacs și Mario Nicolcea (din clasa a IX-a D, respectiv din clasa a IX-a B).

Locul al doilea a fost obținut de Beatrice Dobândă și Rareș Peșteanu (din clasa a IX-a C, respectiv din clasa a IX-a D), a treia treaptă a podiumului fiind ocupată de Georgiana Petruțea și Flavius Kortoș (din clasa a IX-a D, respectiv din clasa a IX-a A).

Larisa Faulhaber-Bejinar și Fabian Panga (din clasa a IX-a E, respectiv din clasa a IX-a D),  au obținut titlul de Miss și Mister Popularitate, iar Simina Belia și Cristian Erdei (din clasa a IX-a B, respectiv din clasa a IX-a C), au devenit Miss și Mister Originalitate.

Spectacolul a fost încheiat de Lino Golden, care a ridicat participanții în picioare cu hiturile sale.

Credit Foto: Edy Kristof

AL PRESS

AL PRESS

Despre admin 6224 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.