„HasdEU, la Vida Loca”, Balul Bobocilor de la „Iulia HasdEU” Lugoj [Galerie FOTO]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vineri, 12 octombrie 2018, a avut loc Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic „Iulia HasdEU” Lugoj. Tema balului a fost „HasdEU, la Vida Loca”.

Pe plaja Valdona, modelată pe scena Casei de Cultură din Lugoj, bobocii de la HasdEU s-au implicat într-o competiție de talente și inteligență, coordonați fiind de colegii lor mai mari, din clasele a XII-a.

După o „confruntare” plină de bun gust între cele două grupuri ce doreau să-și împartă plaja, titlul de Miss și Mister a fost obținut de Vanessa Kovacs și Mario Nicolcea (din clasa a IX-a D, respectiv din clasa a IX-a B).

Locul al doilea a fost obținut de Beatrice Dobândă și Rareș Peșteanu (din clasa a IX-a C, respectiv din clasa a IX-a D), a treia treaptă a podiumului fiind ocupată de Georgiana Petruțea și Flavius Kortoș (din clasa a IX-a D, respectiv din clasa a IX-a A).

Larisa Faulhaber-Bejinar și Fabian Panga (din clasa a IX-a E, respectiv din clasa a IX-a D),  au obținut titlul de Miss și Mister Popularitate, iar Simina Belia și Cristian Erdei (din clasa a IX-a B, respectiv din clasa a IX-a C), au devenit Miss și Mister Originalitate.

Spectacolul a fost încheiat de Lino Golden, care a ridicat participanții în picioare cu hiturile sale.

Credit Foto: Edy Kristof

AL PRESS

AL PRESS

Despre admin 6629 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.