Gunoaie și șobolani lângă cea mai circulată intersecție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O lugojeancă se plânge că gunoaiele și șobolanii au pus stăpânire pe o zonă aflată chiar lângă cea mai dens circulată intersecție din Lugoj. Conform Lugojeanul.ro, când s-a plâns muncitorilor de la salubrizare, femeia a fost trimisă la primărie, să facă cereri.

Situația ieșită din comun a fost sesizată la intersecția de la Unic, lângă Potcoavă, chiar în spatele florăriei de la semafoare. Acolo, așa cum se vede și din imaginile postate pe Facebook de către lugojeancă, gunoaiele s-au strâns în mormane, dar au fost ignorate de către muncitorii de la salubrizare.

„I-am rugat astăzi pe domnii de la curățenie să ridice și gunoiul din spatele chioșcurilor florarilor, că zace acolo de mai mult de o lună. Este a doua oară când le sesizez problema, dar ei mă îndrumă să fac sesizarea la primărie! Au început șobolanii să-și facă veacul pe acolo”,

a scris lugojeanca pe Facebook. Nu este singura zonă din Lugoj cu probleme legate de gunoaie, și alte zone, inclusiv ultracentrale, confruntându-se cu situații similare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.