Grădinița din Balinț și-a schimbat înfățișarea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Curtea Grădiniței cu Program Normal Balinț a fost complet renovată și i s-a dat o nouă înfățișare după ce directoarea instituției de învățământ, prof. Mihaela Kristof, a cerut sprijin ONG Look Inside din Timișoara, care a venit cu materiale și 18 voluntari pentru a răspunde solicitării.

Ceea ce au realizat este superb: gardul și leagănele înlocuite, groapa de nisip înfrumusețată, toboganul vopsit, s-au confecționat obiecte ornamentale (minion, omidă și o broască). Patru dintre voluntari au pictat pereții de la intrarea Școlii Gimnaziale Balinț cu motive din activități curriculare și extracurriculare.

„În zilele noastre se găsesc tot mai rar oameni care să fie dispuși  să dea o mână de ajutor. Cuvintele sunt prea sărace să poată exprima recunoștința și mulțumirea pentru ceea ce au realizat acești oameni deosebiți pentru cei 20 de preșcolari de la grădiniță și pentru cei 100 de elevi de la școală. Mulțumim pe această cale acelora care și-au lăsat o parte din suflet și o parte din puterea creației în acest colț de sat. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să le răsplătească ceea ce au făcut pentru comuna noastră și îi așteptăm cu drag  să ne sprijine și în alte proiecte viitoare”, a declarat prof. Mihaela Kristof, directoarea Școlii Gimnaziale Balinț.

(sursa foto: Andrei Balint Photography & Design)

AL PRESS

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.