Gelul de sigilare – secretul unei manichiuri cu gel rezistentă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Faptul că nu ai timp sau răbdarea necesară pentru a te da cu ojă în fiecare săptămână, este deja un motiv pentru care ai ales să îți faci o manichiură cu gel. Chiar și așa, dacă nu parcurgi câțiva pași necesari în realizarea manichiurii, precum și în întreținerea unghiilor cu  gel, este probabil ca manichiura ta să nu reziste la fel de mult pe cât sperai. Dacă te întrebi care este secretul unei manichiuri rezistente realizate la salon, află că acesta constă în folosirea unui gel de sigilare. Cum funcționează acesta și care sunt avantajele folosirii lui, precum și ce mai poți face pentru a avea unghii cu  gel rezistente, afli citind în continuare.

Produse pentru unghii profesionale, pentru o manichiură perfectă

Să recunoaștem, nu oricine își permite să meargă lunar la salon pentru a-și face unghiile. Indiferent că vorbim despre o manichiură clasică sau despre una cu gel, este nevoie de multă îndemânare și răbdare pentru ca rezultatul să fie unul plăcut. Cu toate acestea, tot mai multe femei își achiziționează singure toate produsele de care au nevoie de aici https://baff.ro/magazin-online/geluri-uv/geluri-uv-luciu-sigilare pentru a realiza unghiile cu gel chiar la ele acasă. Pentru ca în final mâinile lor să arate spectaculos, au nevoie și de cele mai bune produse în acest sens.

Secretul unghiilor din gel rezistente pornește de la bază, chiar de la prepararea unghiilor în vederea aplicării produselor dorite. Înainte de aplicarea unui strat de bază transparent, cu rolul de a proteja unghia naturală, luciul unghiei precum și cuticulele trebuie curățate și, eventual, îndepărtate. În acest sens vei avea nevoie de un dispozitiv pentru îndepărtarea cuticulelor și pilă de unghii cu o duritate potrivită. Pe lângă nelipsita lampă UV, vei mai avea nevoie de gel UV transparent și/ sau pigmentat. După aplicarea fiecărui produs din gel, unghia va sta la lampa UV pentru a se usca gelul. Pilele și pensulele pentru pregătirea și aplicarea produselor sunt și acestea necesare. Pe toate le poți cumpăra dintr-un magazin online de produse pentru manichiură.

Ultimul pas este aplicarea gelului de finisare

După ce a fost efectuată construcția unghiilor și a fost realizat un model cu culoare pe acestea, se va folosi un finish gel sau un gel de sigilare, care are rolul de a oferi rezistență manichiurii din gel. Acest produs pentru unghii deosebit de important conferă un luciu natural și rezistent unghiilor. Astfel, manichiura poate persista fără a fi nevoie de lucrări de întreținere, pentru cel puțin 4 săptămâni. Printre avantajele folosiri acestui produs se numără și faptul că ai nevoie de o cantitate mică pentru a acoperi unghia, după care 3 minute la lampa UV sunt suficiente pentru a se întări.

Achiziționat dintr-un magazin online de produse pentru manichiură, precum BAFF, gelul de finisare este o investiție de care te vei folosi din plin. Are un termen de valabilitate mare, ceea ce îl face foarte economic. De asemenea, acesta este inodor deci nu îți va provoca o senzație neplăcută la aplicare. Calitatea manichiurii obținută în urma folosiri acestui gel de sigilare, a fost recunoscută de mai multe femei mulțumite.

Ce mai poți face pentru a avea unghii din gel mai rezistente?

La sfârșit, modul în care ai grijă de manichiura ta, va conta mult în prelungirea rezistenței acesteia. Pentru a te putea bucura de ele pentru cât mai mult timp, nu este suficient să alegi produse de unghii foarte bune, ci să le întreții corespunzător. Deoarece lucrăm mult cu mâinile, unghiile sunt mereu expuse micilor șocuri. Pe majoritatea însă le putem evita ușor. Unele activități le putem realiza și fără să ne folosim unghiile, în timp ce alteori putem chiar să le acoperim.

Dacă nu vrei ca unghiile tale să își piardă luciul, evită folosirea obiectelor dure care pot zgâria când speli vase sau când faci alte activități. Pentru a nu îți rupe unghiile, evită să le folosești pentru a deschide obiecte. Nu deschide carcasa telefonului, cheița de la doza de suc sau o ușă de dulap cu ajutorul acesora. Atunci când faci curățenie, protejează mâinile folosind manuși de menaj. Astfel le ocrotești împotriva chimicalelor care se regăsesc în produsele de curățare. Pentru a împiedica dezvoltarea unor infecții urâte, șterge-te bine pe mâini, și asigură-te că nu a pătruns apă sub unghie. Altfel, mediul umed este ideal pentru dezvoltarea ciupercilor și a bacteriilor nedorite.

O manichiură cu gel reușită poate fi realizată și la tine acasă, atâta timp cât ai produsele potrivite, un gel de sigilare bun, precum și dacă ești hotărâtă să ai mare grijă de unghiile tale.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.