Gata cu jocurile gonflabile, acum ne pregătim de patinoar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Încet, încet ne luăm la revedere de la vremea bună și de la activitățile de vară și ne pregătim de toamnă. În parcurile din Lugoj, jocurile gonflabile se pregătesc de închidere, urmând să fie adunate și puse la păstrare până anul viitor. Acest lucru se va întâmpla la începutul lunii viitoare. Din cauza stării de degradare în care se află jocurile din Parcul George Enescu, acestea vor fi înlocuite anul viitor cu unele noi.

 La Parcul George Enescu și la Concordia avem două orășele cu jocuri gonflabile. Am avut o problemă cu cele din Parcul George Enescu, din cauză că au o anumită vechime. Ne-am propus ca anul viitor să le înlocuim cu jocuri moderne tip 2020-2021. În jurul datei de 10 octombrie oprim aceste jocuri până la primăvară”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Chiar dacă jocurile gonflabile vor dispărea până la anul, copiii se vor bucura de patinoar, care potrivit primarului, va fi deschis și în această iarnă. Va fi al șaptelea sezon la rând în care municipalitatea pune la dispoziţia lugojenilor o suprafaţă amenajată pentru patinaj pe gheaţă. 

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.