Galeria Brăteanu vă invită la deschiderea expoziției „Zona” a artistului Raul Tripa

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Expoziția Zona, organizată din data de 22 iunie pâna în data de 18 iulie la Galeria Brăteanu din Timișoara prezintă picturile artistului Raul Tripa. Acesta abordează pictura din perspective noi, realizând narațiuni vizuale cu personaje ce reușesc să ne bântuie.

Imaginile pornesc de la schițe, asupra cărora se intervine succesiv, până în punctul în care se ajunge la o finalitate de reprezentare. Ideile, obsesiile și noțiunile abstracte reprezintă motorul care pune în mișcare pasta misterioasă a creației. Lucrările se hrănesc dintr-o fântână țâșnitoare a creativității, iar pentru a se ajunge la aceasta este necesară o libertate ideală a cunoașterii.

Modul de reprezentare în planuri abstracte și neutre ne ajută să înțelegem că narațiunile vizuale se desfășoară în lumea suprareală a subconștientului. Menținând tratarea liberă de orice fel de constrângeri ale picturii clasice care s-ar lega de materiale, perspectivă sau reprezentare, Raul Tripa ne introduce într-o lume în care ne putem oglindi propriile filosofii interioare, pentru ca apoi, cu răbdare, să încercăm să le deslușim tâlcurile.

                                                                                                           Gabriela Robeci

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag joi, 22 iunie să îl cunoaşteți pe artist şi să descoperiți o parte din opera sa recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: +40724523525.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.