Gala Muzicii Folk, ediţia a IV-a, şi Serbările Cetăţii 2018

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Alexandra Ungureanu și Direcția 5 vor urca pe scena Serbărilor Cetății din acest an, la Caransebeș. Evenimentul va debuta joi, 13 septembrie, cu un spectacol omagial „Doina Banatului”, cu ocazia împlinirii a 76 de ani de activitate.

Conducerea Casei de Cultură Caransebeș, instituție organizatoare, va oferi vineri, 14 septembrie, de la ora 17, o pagină de istorie în fața Primăriei, unde vor avea loc Schimbul de Gardă al Primăriei, înălțarea drapelelor, mânuiri de armament, executare de salve de tun, după care va începe tradiționala paradă ecvestră și pedestră cu cavaleri cu armură, domnițe, Garda Imperială „Eugeniu de Savoya” până în parcul Teiuș, unde va avea loc deschiderea oficială a Serbărilor Cetății.

Pe parcursul celor trei zile vor putea fi urmărite lupte cavalerești, dansuri medievale, acrobații cu foc și multe astfel de scene rupte parcă din perioada medievală. Ziua de sâmbătă este rezervată muzicii folk, astfel că de la ora 18 va începe ediția a IV-a, a Galei Muzicii Folk, prezentată de lugojeanul Vasile Gondoci. Invitații săi sunt: Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Zoia Alecu, Raul Cârstea & Adi Manolovici, Cristian Buică, George Popovici și Florin Săsărman.

Duminică, de la ora 19.30, este seara marilor concerte, pe scena amplasată în Parcul Teiuș urcând Kaira, Robert Botezan & Band (Vocea României), Alexandra Ungureanu & Band și Direcția 5.

(N. S.)

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.