Freddy Stauber susține un concert de adio la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Freddy Stauber a anunțat că va susține un concert de adio în orașul natal, în cadrul Festivalului Internațional Lugoj Clasic, în 24 octombrie, de la ora 19, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj.

„Am hotărât să susțin ultimul meu concert în Lugoj, un concert amplu, live, de diferite genuri muzicale. Susțin singur pe scenă programul timp de o oră și jumătate.

Când m-a invitat Aura Twarowska la festival, i-am propus acest spectacol farewell la teatrul municipal din Lugoj cu titlul «Viața e o amintire».

Mi-am dorit să închei un ciclu artistic pe această scenă, unde am început acum vreo 50 și de ani. Acolo am început și acolo vreau să închei. Asta nu înseamnă că voi refuza vreodată invitația la vreun eveniment.

Cred că este bine să te poți retrage, atunci când încă ești apt fizic și psihic, ca să te poți prezenta corespunzător pe scenă.

Voi rămâne în continuare, și chiar mai intens, loial muzicii și orașului meu natal, cu creații noi care vor apărea pe toate platformele în marea lume virtuală. Noi proiecte sunt deja în lucru“, a declarat Freddy Stauber.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.