Frații Ioviță, din nou pe locul 1

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Piloții Mark Luca Ioviță (10 ani) și Dean Victor Ioviță (7 ani), de la clubul sportiv VN Motorsport, cunoscuți lugojenilor cu un palmares în motociclism de la o vârstă foarte fragedă, au ieșit și anul acesta victorioși în Campionatul Național de Supermoto și Viteză Juniori pe circuit asfaltat.

Campionatul a debutat cu primele etape (I și II) în weekend-ul 16-18 Aprilie 2021, pe circuitul de viteza Vik Power de la Arad. Competiția a fost una intensă și solicitantă. Piloții au luptat nu doar pentru a scoate cei mai buni timpi, dar au avut de înfruntat și temperaturile scăzute, vântul și ploaia. Dar nimic nu mai contează atunci când urci pe primul loc al podiumului.

„Primele etape au fost o adevarată provocare. Vremea urâtă ne-a dat bătăi de cap, au fost necesare ajustări constante ale motocicletelor, la fiecare ieșire pe circuit. Dar băieții au o capacitate de adaptare extraordinară și astfel și-au adjudecat primul loc pe podium, atât de binemeritat.

Sunt foarte mândru de ei și îi felicit pentru determinarea de care au dat dovadă și pentru rezultatele de excepție obținute. Continuăm cu antrenamentele pentru Campionatul Național de Motocros și pentru cel de Viteză, organizate la Adâncata”,

a declarat Marțian Ioviță, tatăl piloților Dean și Mark, fost pilot de motocros.

Weekend-ul următor, cel din 23-25 Aprilie, a fost din nou unul de excepție pentru frații Iovită, în cadrul aceluiași Campionat de Supermoto și Viteză Juniori, desfășurat pe același circuit Vik Power de la Arad.

Piloții lugojeni au condus detașat în ambele etape (III și IV) , fiecare la disciplina specifică vârstei lui, acumulând maximul de puncte, urcând astfel, din nou, pe cea mai înaltă treapta a podiumului.

♦ Dean Victor Ioviță, Viteză Juniori 3;
♦ Mark Luca Ioviță, Supermoto 65 cc.

Rezultatele vin să confirme nu doar talentul celor mici, ci și pasiunea și ambiția lor, care, dublate de determinare și multă muncă, vor genera întotdeauna performanță.

„Multumiri clubului VN Motorsport și sponsorilor (Silcom SA, Mitas Moto, Motoboom, Metabond Romania și Nordica Moto) pentru toată susținerea acordată”, a ținut să precizeze Marțian Ioviță.

Despre admin 6227 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.