Ford Focus luat de radar cu 703 km/h, în Italia. Șoferița a fost amendată și lăsată fără permis

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O şoferiţă din Italia a fost amendată şi lăsată fără permis, după ce radarul a arătat că maşina la volanul căreia se afla circula cu o viteză de 703 km/h, pe o porţiune de drum unde limita este de 70 km/oră.      

şoferiţa s-a ales cu amenda maximă în astfel de cazuri şi cu permisul suspendat. Femeia a depus plângere şi a fost sfătuită să nu accepte anularea sancţiunii, ci să solicite despăgubiri.

S-a întâmplat în Italia, în Offagna, o comună din provincia Ancona, regiunea Marche. Conform procesului verbal, femeia aflată la volan a avut o vitez[ înregistrată de 703 kilometri pe oră. În ciuda erorii evidente a radarului, şoferiţa s-a ales cu 850 de euro amendă, permisul suspendat şi în plus 10 puncte de penalizare.

Potrivit autoappassionati.it, eroarea a fost atribuită unei defecţiuni a radarului, însă o parte din vină aparţine şi Poliţiei Locale, care nu a verificat datele din raport înainte de a trimite femeii amenda. Ea a depus plângere şi a fost sfătuită de purtătorul de cuvânt al comitetului pentru respectarea legislaţiei rutiere să nu accepte anularea sancţiunii, ci să solicite despăgubiri.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.