Flavia Cut se întoarce la conducerea școlii din Boldur

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luni, 26 septembrie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Timiș a anunțat rezultatele înregistrate în urma desfășurării probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și de director-adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Timiș, sesiunea iunie-octombrie 2022.

Flavia Cut, care la începutul lunii august a fost schimbată din funcția de director al Școlii Gimnaziale din Boldur, începând cu data de 1.09.2022 (decizia fiind luată de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, condus de Aura Danielescu), a fost declarată admisă și se întoarce la conducerea Școlii Gimnaziale Boldur pentru următorii patru ani.

„Întâi de toate aș vrea să menționez că, în calitate de director al școlii, împreună cu colectivul cadrelor didactice, prin numeroasele proiecte implementate, am demonstrat că și o școală din mediul rural poate obține rezultate extraordinare, dacă există dorință și implicare, iar în felul acesta elevii pot beneficia de o educație de calitate. Nu consider a fi ceva ieșit din comun să te dedici trup și suflet actului educațional, ci dimpotrivă, cred că într-un mediu educațional precum cel din România, aflat într-o permanentă transformare, o astfel de atitudine de dedicare totală este mai mult decât necesară”,

scria Flavia Cut după ce a fost schimbată din funcție. De acum încolo însă, putem spune că școala în care a pus atâta suflet se află pe mâini bune.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.