Flavia Cut-Lupulescu, directoarea Școlii din Boldur, se află din nou printre finaliștii Galei Profesorul Anului din mediul rural 2023

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Profesoara Flavia Lorena Cut – Lupulescu, directoarea Școlii Gimnaziale Boldur, se află, pentru al doilea an, printre finaliștii Galei Profesorul Anului din mediul rural, organizată de Teach for Romania.

Gala „Profesorul Anului din mediul rural”, organizată de Teach for Romania, scoate la lumină și celebrează eforturile și rezultatele oamenilor excepționali care lucrează în învățământul din mediul rural.

La ediția 2023, Flavia Lorena Cut – Lupulescu a fost nominalizată la secțiunea „Implicare în comunitate”.

„Venim cu super vești! Avem lista scurtă cu finaliștii celor 5 categorii ale Galei Profesorul Anului din mediul rural, ediția a doua, 2023.

Am primit în total 390 de nominalizări, ce au fost jurizate de către 46 de profesori, alumni și membri ai echipei Teach for Romania (în etapa de preselecții) și 25 persoane din domenii precum: mediul ONG, companii, instituții publice, media și Consiliul Național al Elevilor, care au fost implicate în etapa de jurizare.

Educația din România are nevoie de profesori lideri și le mulțumim tuturor membrilor juriului care s-au alăturat în ultima și cea mai importantă etapă a jurizării”, au anunțat organizatorii.

Gala Profesorul Anului în mediul rural 2023 va avea loc în data de 23 februarie.

Alina Dana OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.