Fișa medicală pentru permisul auto în doar o oră și jumătate? Află cum din acest articol!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De fiecare data cand avem nevoie de un act sau de un document, suntem nevoiti sa asteptam la cozi care nu se mai termina, la ghisee cu personal nu foarte amabil sau undeva la marginea orasului. Stresul acumulat si orele pierdute isi pot spune cuvantul in aceste situatii si este greu sa facem fata cu succes acestor „incercari”. Totusi, pentru a obtine sau a schimba un permis auto este nevoie si de o fisa medicala pentru permisul auto. Cum poti obtine rapid si usor acest document?

Daca in trecut doar unele clinici puteau elibera acest act obligatoriu, astazi mai multe clinici pot oferi acest serviciu, usor, ieftin si rapid! Fisa medicala pentru permisul auto este un document necesar pentru eliberarea permisului, constituind o dovada ca solicitantul este apt sau nu pentru a conduce un autovehicul.

In prezent, legislatia prevede o serie intrega de analize medicale, ce pot fi facute doar la o clinica autorizata. De aceea, pentru a obtine cat mai usor fisa medicala permis auto, poti face apel la Standard Med, clinica specializata si acreditata, unde se vor efectua toate analizele medicale de care ai nevoie pentru obtinerea fisei.

StandardMed beneficiaza de un spatiu amplu, destinat investigatiilor medicale amanuntite, printre care se numara si:

– ORL

– Oftalmologie

– Neurologie

– Psihiatrie

– Medicina interna

– Ortopedie

Pentru a obtine o fisa medicala pentru permisul auto sunt necesare toate aceste investigatii. Probabil iti imaginezi ca va dura foarte mult timp sau ca va trebui sa faci mai multe vizite, insa la Standard Med avantajul major este ca totul dureaza maxim o ora si jumatate! Unul din motivele acestui interval orar redus este si faptul ca toate cadrele medicale sunt prezente concomitent in clinica Standard Med. Astfel, la finalul consultatiilor vei primi fisa medicala pentru permis auto, nefiind nevoie sa te mai deplasezi inca o data pentru ridicarea rezultatelor.

Insa aceasta nu este tot. Pretul pentru o fisa medicala permis auto este de 125 de Lei, avand garantia ca vei primi fisa la maxim o ora si jumatate dupa completarea formularelor. In cazul in care acest interval este depasit, ti se va restitui jumatate din suma achitata!

In plus, este bine de stiut si faptul ca fisa medicala pentru permis auto astfel obtinuta este valabila pe tot teritoriul Romaniei (chiar daca ai facut analizele in alt oras, de exemplu) pentru o perioada de 6 luni.

Pentru a obtine astfel rapid rezultatele investigatiilor medicale, inclusiv cele pentru avizul psihologic, este necesar sa faci o programare in prealabil, direct pe site sau la numarul de telefon 0722 435 435. Ce este insa acest aviz psihologic si in ce cazuri este obligatoriu:

– In cazul in care doresti sa urmezi cursurile scolii de soferi, este necesar un aviz medical psihologic;

– Daca ai permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri, iti va fi necesar un certificat medical de redobandire permis auto, insotit de un aviz psihologic;

– In situatia in care ti-a expirat permisul sau trebuie reinnoit, vei avea nevoie de analize medicale pentru a obtine fisa de schimbare permis auto, fara aviz psihologic.

Vino la Standard Med si beneficiaza de cele mai bune servicii, pentru un pret mai mult decat avantajos! Alege sa obtii rapid si usor fisa medicala pentru permis auto, in cel mai scurt timp!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.