Fii la curent cu Educația din România! Susține alertele, urgențele, problemele semnalate de profesori, elevi sau părinți

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

500.770 de elevi nu au acces la o bibliotecă, peste 845.000 de elevi nu au acces la un laborator de științe, mai mult de jumătate din școlile din România nu au o sală de sport, 1 din 6 școli din România nu au acces la o sursă autorizată de alimentare cu apă, iar 33.897 de elevi au nevoie de ajutor.

Școlile din județul Timis au dat deja dovadă de o mare doză de curaj înregistrând alerte și făcând publice problemele cu care se confruntă de mult timp.

Citește mai jos ultimele cazuri înscrise din zona ta și decide dacă poți oferi o mână de ajutor înspre soluționarea problemei sesizate:

Dacă ai posibilitatea să te implici, completează formularul din platformă pentru a-ți face cunoscută intenția de a te implica în soluționarea problemei existente la școala pe care ai ales-o.

Accesând hartaedu.ro, orice profesor, părinte sau cetățean de rând depune o alertă pentru o școală. Aceasta va fi înregistrată și mapată, în timp real, pe harta dinamica prezentă în platformă.

Astfel, orice vizitator al platformei va avea o perspectivă realistă asupra situației unităților de învățământ la nivel național, județean și local, în funcție de punctele sale de interes.

Dar, și mai important, platforma oferă vizitatorilor posibilitatea de a contacta școala și de a se implica direct în soluționarea problemelor semnalate, prin donații în bani, bunuri sau servicii.

Scopul de bază al platformei este maparea realistă a condițiilor de învățământ existente în România și stimularea implicării comunității pentru rezolvarea problemelor punctuale.

Deoarece bugetul alocat educației în 2021 este cel mai mic din ultimele 3 decenii, chiar după anul în care învățământul a fost puternic afectat de scenariul pandemic, devine din ce în ce mai clar că schimbările în mai bine vor fi posibile doar prin implicarea activă a comunității.

O investiție în #educație este întotdeauna valoroasă. Oferă sprijin unei școli pe hartaedu.ro.
Parteneri strategici: MastercardşiBRD Groupe Societe Generale
Campanie susţinută de: Kiss FM şi Magic FM Romania
Partener legal: Raluca Comanescu & Partners

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.