Festivalul „Rock pe 2 Roți” la a VII-a ediție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clubul de motociclişti Road Patrol MC, filiala Lugoj, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, organizează în zilele de 6 și 7 iulie 2018, tradiționalul festival în aer liber „Rock pe 2 Roți”, ajuns la cea de-a 7- a ediție. Vor participa mai multe trupe din țară și străinătate.

Evenimentul are loc la baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timişoarei – km 3. Participanții, care vor sosi în cursul zilei de vineri, 6 iulie, vor fi întâmpinați de un program atractiv cu mai multe surprize. Începând cu ora 19.00 trupele prezente vor susține concerte până către miezul nopții.

Sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 12.00, va avea loc parada vehiculelor pe 2 roţi. Convoiul de motociclişti va pleca de la locul festivalului, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, str. N. Bălcescu, str. Ep. Dr. Ion Bălan, sensul giratoriu de la Benzinăria Mol, str. Bucegi, Podul de Beton, Universitate. După paradă, participanţii sunt invitaţi la o tură de relaxare pe 2 roţi în împrejurimile Lugojului, iar după-amiază la concursuri tematice cu premii consistente. Biletele de intrare vor participa la tombola cu marele premiu, o motocicleta Yamaha FJ 1200 oferită de către organizatori. Ziua se va încheia din nou cu concerte ale trupelor prezente.

Pasionații de muzică rock, dar și de mersul pe două roți sunt invitați cu drag să ia parte la acest festival care în edițiile precedente s-a bucurat de un succes binemeritat în rândul publicului lugojean.

AL PRESS

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.